COMUNICATS 
Hem obert la novena edidició del nivell mitjà d'ACTIC! Ara també pots preparar el nivell superior 
El curs estarà obert fins al 30 de juny del 2022 i el tindreu disponible des del moment que feu la matrícula L CURS ESTARÀ OBERT FINS AL 30/06/2022 I EL TINDREU DISPONIBLE DES DEL MOMENT QUE FEU LA MATRÍCULA   
 
Barcelona, 27 de setembre del 2021.-
 

L’ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació) és un certificat, emès per la Generalitat de Catalunya que dóna a conèixer a qualsevol empresa o administració quin nivell de capacitats teniu en l’ús de les TIC. Tal i com veus a la imatge hi ha tres nivells de coneixement que es poden certificar.

Podeu accedir directament a la prova de nivell 2 (certificat mitjà), però per accedir a la de nivell 3 (certificat avançat), heu de tenir el certificat mitjà.


Si estàs interessat en fer els cursos de preparació per obtenir el certificat, la FEPOL t’ofereix una plataforma virtual on et podràs preparar amb garanties. Aquests cursos et donen accés al contingut teòric i a diferents qüestionaris, fets amb preguntes similars a les de l’examen oficial, durant el temps que necessitis per preparar-te la prova (quan acabi l’edició a la que estàs inscrit pots demanar més temps si el necessites).
 

Trobaràs més informació dels nostres cursos, al següent enllaç:


https://formacio.fepol.cat/cursos/llista?cat=9DKRF2sDNgcboh7jMewooQ==


EL FET DE NO TENIR AQUEST CERTIFICAT ET POT PENALITZAR EN ELS PROPERS CONCURSOS ON VULGUIS PARTICIPAR.

COMENÇA A PREPARAR-TE JA !!

 

    
DATA:27 de Setembre de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto