CAMP DE TARRAGONA, COMUNICATS 
La Sala 112 de Reus avui ha parlat clar: no ens conformem i volem més efectius!! 
Els 16 efectius anunciats com a resposta a la concentració no son suficients per canviar una dinàmica negativa com la que ve arrossegant la Sala 112 de Reus. Fruit de la concentració d'avui, SAP-FEPOL i una representació dels operadors i les operadores de Sala li han traslladat directament al Conseller per on passa la via de solució d'aquest conflicte.    
 
Reus, 14 de juliol del 2021.-
 
Avui, els efectius destinats a la Sala 112 de Reus han secundat de manera majoritària la concentració que el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) havia convocat a les 12:00 hores, aprofitant la visita que el Conseller d’Interior havia de fer a les instal·lacions.

Una assistència majoritària d’efectius destinats a la Sala 112 de Reus han expressat de manera contundent, que els plans previstos d’increment de la plantilla anunciats per la Comissaria General i l’Administració després de l’anunci de la nostra concentració no son suficients.

Ni la incorporació de les 12 persones anunciades inicialment, ni l’ampliació amb quatre (4) més fins arribar a les setze (16), anunciades el diluns passat com a resposta la convocatòria de la concentració presentada per SAP-FEPOL, son suficients.

A més, en el transcurs de la concentració, la nostra organització sindical ha provocat una reunió amb el Conseller d’Interior, el Cap de la Regió Policial del Camp de Tarragona i la Sots-cap de la Sala 112 de Reus. Reunió a la qual, SAP-FEPOL hi ha assistit juntament amb una representació dels operadors i de les operadores de la Sala que ha pogut traslladar-li en persona, les penúries que des de fa massa temps venen patint com a conseqüència de la manca d’efectius.

Des del SAP-FEPOL, traslladant el missatge de tot el col·lectiu hem estat clars: la Sala 112 té una manca de 44 efectius. Per tant recuperar-ne setze (16) és del tot insuficient. No és de rebut (i així s’ha traslladat al Conseller) que el que abans feien per exemple vuit (8) efectius de la Sala de la RP Central, ara ho hagi d’assumir una sola persona.

És per això que la nostra organització sindical ha manifestat al Conseller la intenció de portar aquest conflicte a la propera sessió del Consell de la Policia que es durà a terme el proper 30 de juliol, on esperem rebre una resposta a les demandes que avui li hem traslladat en persona.

Des de la nostra organització sindical volem agrair l’assistència de tots els operadors i de totes les operadores que han fet acte de presència a la concentració, especialment aquells que fins i tot han vingut sortint del torn de nit. Avui s’ha evidenciat la necessitat urgent de trobar una solució definitiva a aquesta situació que tanqui una carpeta que porta massa temps oberta.

Així mateix volem agrair el to i les formes que els representants del CAT han mantingut en tot moment sumant-se a la concentració. To i formes que no han sabut mantenir per exemple altres representants d’altres organitzacions sindicals, que tots els concentrats avui hem pogut veure.

 
      
NÚMERO DE COMUNICAT:C-107/2021 
DATA:14 de Juliol de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto