COMUNICATS 
Els objectius compartits sempre son més fàcils d’assolir! 13.916,68 gràcies! 
Des de la nostra organització celebrem el resultat esconòmic obtingut de la 1a cursa solidària mossos d'esquadra - La Lucha de Abril. Una cursa que a més ha servit per apropar el cos de mossos d'esquadra a la ciutadania. Seguim!  
 
Barcelona, 10 de maig de 2022.-
 
El passat octubre del 2021, La Lucha de Abril i el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) parlàvem per, juntament amb BS Events, tirar endavant la 1a cursa de mossos d’esquadra.

L’objectiu no era altre que el de recaptar fons per a l’Abril, la filla del nostre company, que pateix una malaltia ultra-rara (paraparèsia espàstica del tipus 52 - SPG52).

Així, i després de molta feina i esforç, el passat 24 d’abril vam provocar que Badalona visqués una autèntica festa solidària i esportiva. Més de 1600 corredors i corredores (de totes les edat) tenyien de blau (color corporatiu) els carrers de Badalona i des de la nostra organització sindical, ens sentim orgullosos del resultat de la primera de moltes curses del cos de mossos d’esquadra.

Ahir vam fer públic el resultat econòmic obtingut! Gairebé 14.000 euros de benefici (13. 916,68 euros) serviran per avançar en l’estudi que la UAB - Institut de Neurociències té obert hores d’ara i que ha de servir per trobar una cura per l’Abril.

El resultat obtingut ens anima a totes i a tots a seguir! Ens anima a organitzar més edicions de la cursa, les quals treballarem per a què siguin més massives que totes les anteriors.

Així, des del SAP-FEPOL ja avancem que seguirem treballant i contribuint en aquesta i en altres causes solidàries. Perquè entenem que el de la solidaritat és i ha de ser el principi més bàsic del moviment sindical.

Així mateix celebrem que el cos de mossos d’esquadra s’hagi fet partícip d’aquesta cursa, la qual també ha servit per apropar la Policia de la Generalitat a la ciutadania. El passat 24 d’abril vam poder veure com ARRO, Seguretat Ciutadana, Canina o Mitjans Aeris (drons) entre d’altres unitats del cos, s’oferien a una ciutadania que agraïa la tasca diària que la Policia de la Generalitat realitza.

Per tant, des de la nostra organització sindical volem traslladar la nostra felicitació i la nostra gratitud a totes les persones que han fet possible aquest èxit, i especialment com no, al Jesús (pare de l’Abril) per la seva incansable energia. Seguim! #objectiu2punt5
  
NÚMERO DE COMUNICAT:C-76/2022 
DATA:10 de Maig de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto