METROPOLITANA NORD, ESCRITS 
L'Administració reconeix les deficiències denunciades per SAP-FEPOL a l'ABP de Premià i comença a solucionar-les 
Després que SAP-FEPOL presentés informe davant la Subdirecció General de Prevenció de Riscos i Salut Laboral les deficiències detectades a l'ABP Premià, la SGRH ja ens ha donat resposta amb la qual reconeix els extrems denunciats 
 
Premià de Mar, 3 de desembre del 2018.-
El 9 de juliol del 2018, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) presentava un informe denunciant les deficiències detectades que atemptaven contra la seguretat i la salut de les les persones que treballen a l'Àrea Bàsica Policial de Premià de Mar. Un informe on deixàvem en evidència entre d'altres qüestions, les males olors del clavegueram,  el desordre en el cablejat dels equips informàtics que podien generar caigudes, de la manca de senyalització d'emergència, de la manca de filat metàl·lic de tancament de la zona del pàrquing. Després de la nostra denúncia, la Subdirecció General de Recursos Humans en data de 19 de setembre ens ha adreçat l'escrit de resposta que ja hem rebut amb totes i cadascuna de les actuacions que s'han fet i es faran de les qüestions que SAP-FEPOL va denunciar.  És per això que des de la nostra organització sindical volem informar a totes les persones treballadores d'aquesta destinació dels següents extrems:
  • El personal de manteniment ha recollit el cablejat que penjava sota les taules i, per evitar que es torni a desendreçar, el canalitzarà.
  • Com a conseqüència de la nostra denúncia s'ha evidenciat la necessitat de revisar el recorregut d'emergència, per la qual cosa caldrà recol·locar la senyalització en funció del nou recorregut.
  • En relació a la manca de mesures de seguretat denunciades, la Comissió Tècnica de Seguretat i Autoprotecció ja està treballant per solucionar-les. A tal efecte i sobre aquesta qüestió, en cas de necessitar una informació més detallada, us podeu posar en contacte amb els delegats de la nostra organització. Per motius obvis considerem oportú no incorporar les actuacions en aquesta  notícia.
  • L'actual empresa de manteniment està estudiant noves solucions tècniques per arreglar definitivament el problema de la mala olor del clavegueram del vestidor del personal femení.
  • La Unitat de Gestió Tècnica d'Infraestructures de Cossos Operatius del Departament d'Interior ha realitzat termografies dels vestidors i està estudiant la solució tècnica més idònia per resoldre la problemàtica denunciada per la nostra organització.
  • S'ha instat a l'empresa adjudicatària del manteniment de les comissaries que compleixi amb el plec de prescripcions tècniques en quan a la realització periòdica de revisions contra l'aparició de fongs, així com la realització de treballs preventius i la neteja de filtres, canalitzacions i conductes d'aire.
  • Per últim la Comissió Tècnica de Seguretat i Autoprotecció ha aprovat la col·locació de fitons als edificis de la DGP i per tant, la comissaria de Premià no ha de ser una excepció.
Des de la nostra organització sindical valorem positivament la resposta que des de la Subdirecció General de Recursos Humans se'ns ha fet arribar. Ara bé! Advertim que dels estudis encarregats n'han de sortir les actuacions que posin solució immediata a les qüestions denunciades el mes de juliol. En cas de no solucionar-se els problemes de manera definitiva, SAP-FEPOL presentarà denúncia davant la Inspecció de Treball de la Seguretat Social.   
DATA:4 de Desembre de 2018
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto