COMUNICATS 
Parlem de jubilació anticipada: Segona sessió informativa! 
Després de l'èxit de la primera sessió, la nostra oganització sindical organitza la segona assemblea virtual informativa per parlar de la principal qüestió que preocupa al col·lectiu: la jubilació anticipada 
 
Barcelona, 20 de juliol del 2021.-
 
Després de l’èxit de participació de la primera sessió informativa que el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha organitzat aquest mes de juliol, i en compliment del compromís manifestat a la nostra afiliació, avui donem obertura al procés de inscripció de la segona sessió per parlar de jubilació anticipada.

És per això que amb aquest comunicat la nostra organització sindical informa a la seva afiliació que s’ha organitzat una segona sessió informativa per a totes aquelles persones que no van poder assistir a la primera.

Aquesta segona sessió es realitzarà el proper 12 d’agost a les 16:30 hores. Tal i com es fes amb la primera, les persones que us vulgueu inscriure aquesta segona sessió ho heu de fer enviant un correu a parlemdejubilacio@sap-mossos.cat indicant nom, cognoms i número de TIP.

La data màxima per inscriure-us és fins el dia 11 d’agost i un cop inscrits rebreu un correu de confirmació d’inscripció, enviant-vos també abans de la sessió informativa, l’enllaç de Microsoft Teams per connectar-vos.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-111/2021 
DATA:20 de Juliol de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto