COMUNICATS, TRÀNSIT 
Més de 14 hores de servei a més de 40ºC de temperatura 
La implicació dels efectius policials que van participar en el servei dels incendis ocorreguts a la Catalunya central son una nova mostra de professionalitat de les persones membres del cos de mossos d'esquadra  
 
Barcelona, 21 de juliol del 2022.-
 
La Secció Sindical de Trànsit del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) vol agrair i felicitar a tots els efectius del cos de mossos d’esquadra que van treballar en les tasques d’assistència i extinció dels incendis ocorreguts recentment a la Catalunya central.

La gran feina feta per totes les unitats del cos de mossos d’esquadra (trànsit, seguretat ciutadana, ordre públic, etc.) va ser assumida amb una responsabilitat i amb una professionalitat absoluta.

Ha tornat a quedar en evidència que les persones que formem part del cos de mossos d’esquadra, quan s’hi ha d’estar, s’hi està. I els fets esdevinguts la setmana passada en van ser un nou exemple.

Mossos i mosses d’esquadra que, estan de festa, van trucar per oferir-se voluntaris i venir a treballar, així com la major part d’efectius policials que van haver d’assumir jornades llarguíssimes de treball i amb unes condicions dificilíssimes representen nous exemples de la professionalitat i de la pasta que està feta la Policia de la Generalitat.

Jornades de més de 14 hores amb temperatures molt elevades (superiors als 40ºC), sense relleus, únicament amb un entrepà i aigua que els va fer arribar Protecció Civil han tornat a ser imatges que s’han vist en l’extinció d’aquests incendis. Per tot plegat, des del SAP-FEPOL volem fer un agraïment exprés a totes aquelles i aquells que heu participat en aquest servei.

No obstant cal aprendre dels errors comesos o de les millores a tenir present en episodis futurs. Essent conscients que davant d’una situació complicadíssima cal adoptar totes aquelles mesures que garanteixin l’assistència i avituallament d’aquells efectius policials que estan treballant.

Tal i com la nostra organització sindical exposés en la darrera reunió regional de la RP Central cal que, davant serveis com aquests, es constitueixi un grup de suport logístic que s’encarregui (en la mesura del possible) de subministrar totes aquelles necessitats que els efectius policials que estan treballant necessitin.

És imprescindible que en serveis policials com son els dels incendis, els qui vetllen per la seguretat dels demés, tinguin la certesa que hi ha algú que vetlla per ells i elles ja que en cap cas poden tenir la sensació que es troben sols i soles.

Companyes i Companys! Gràcies i enhorabona. Des del SAP-FEPOL, passats els dies,  no tenim paraules per agrair-vos el vostre esforç essent perfectament conscients que sense vosaltres, això no funcionaria.
  
NÚMERO DE COMUNICAT:C-138/2022 
DATA:21 de Juliol de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto