CAMP DE TARRAGONA, ESCRITS 
SAP-FEPOL demana que el curs d'operador de sala es pugui fer a la Sala 112 de Reus 
Considerem que l'edifici de la Sala 112 de Reus compleix les característiques necessàries per tal de poder assolir la formació de les persones que properament passaran a desenvolupar funcions en aquesta destinació. 
Reus, 30 de setembre del 2021.-

En escrit presentat en data de 22 de setembre, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) us demanava la possibilitat que les persones que s’han d’incorporar a la Sala 112 de Reus i que ja tenen la formació necessària ho fessin abans d’iniciar-se el curs de formació a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Avui la nostra orgaització sindical ha adreçat un nou escrit a la Sub-direcció General de Recursos Humans de la Direcció General de la Policia presentant una proposta que, de tenir-se en compte beneficiaria la conciliació de la major part de les persones que hauran de realitzar la formació en operador de sala.

El fet és que considerem idoni que la formació que han de rebre totes les persones que passaran a fer les funcions d’operador de la Sala 112 de Reus, la puguin rebre en el mateix edifici el qual creiem que reuneix les condicions suficients com per fer-se amb les màximes garanties. 

De ser així, aquesta mesura estalviaria a un número considerable de persones, el trasllat que suposa haver-se d’adreçar diàriament fins a l’Institut de Seguretat Pública amb el quilometratge pertinent per rebre la formació esmentada. Només haurien de ser els formadors i les formadores les qui es desplacessin fins a Reus per donar la formació, per la qual cosa se'ls podria indemnitzar tal i com marca la normativa vigent.

Per tant, des del SAP-FEPOL en l'escrit presentat avui hem instat a la Sub-direcció General de Recursos Humans a fer les gestions pertinents que permetin a les persones que han de realitzar el curs d’operador de sala, rebre aquesta formació a l’edifici 112 de la localitat de Reus. Us mantindrem informats de la resposta obtinguda.

  
NÚMERO DE COMUNICAT:E-68/2021 
DATA:30 de Setembre de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto