ESCRITS 
SAP-FEPOL reclama una revisió dels imports de les indemnitzacions per raó de servei 
En els darrers 10 anys, mentre el preu de la benzina s’ha incrementat un 34,1%, el del gasoil ho ha fet un 39,8%. Per tant des de la nostra organització sindical s'ha reclamat obrir el marc de negociació que permeti una actualització del preu de l'import incorporant a tots els Departaments que tenen responsabilitat en aquesta qüestió. 
 
Barcelona, 15 de juny del 2022.-
 
El Decret 138/2008, de 8 de juliol regula la determinació, l’acreditació i les indemnitzacions per raó de servei a la Generalitat de Catalunya i per tant a les persones membres del cos de mossos d’esquadra.

Sobre aquesta qüestió el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha adreçat avui un escrit a la Subdirecció General de Recursos Humans, davant la necessitat de revisar els imports de les indemnitzacions que han de rebre les persones membres del cos.

A l’efecte, l’annex 3 del Decret 138/2008 estableix les quanties d’indemnitzacions per raó de serveis mitjançant l’ús de vehicles particulars o altres mitjans de transport per un import de quilòmetre recorregut de 0,30 euros per als automòbils i de 0,15 euros per a les motocicletes.

No obstant, la nostra organització sindical vol posar sobre la taula la necessitat de revisar aquest import, justificant aquesta demanda, en l’increment del preu tant de benzina com de gasoil que la societat ha patit des que s’aprovés la normativa que les regula.

Cal tenir present que en els darrers 10 anys, mentre el preu de la benzina s’ha incrementat un 34,1%, el del gasoil ho ha fet un 39,8%. No obstant, el valor de les indemnitzacions (a l'igual que passa amb el de la roba) s’ha mantingut sempre des que s’aprovés i no ha estat objecte en cap cas de revisió, quedant aliè a les circumstàncies i al context polític, econòmic i social.

Per tots els extrems esmentats, des de SAP-FEPOL s'ha reclamat la necessitat d'obrir l’escenari i el diàleg oportú que permeti incrementar i actualitzar el preu de les indemnitzacions per raó de servei de les persones membres del cos de mossos d’esquadra, incorporant en aquest a tots els Departaments de la Generalitat que siguin necessaris.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:E-43/2022 
DATA:15 de Juny de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto