CAMP DE TARRAGONA, COMUNICATS 
Reunió de la Regió Policial del Camp de Tarragona de 15 de desembre del 2021 
Des de la nostra organització sindical us fem un resum dels punts tractats a la darerra reunió regional de la RP del Camp de Tarragona celebrada el passat 15 de desembre del 2021.     
 
Tarragona, 20 de desembre de 2021.-
 
 
El passat 15 de desembre va tenir lloc la reunió regional entre les organitzacions sindicals representatives, els Caps de la Regió i els Caps dels serveis de administració. A continuació fem un resum dels punts que els sindicats SAP-FEPOL ha portat a la reunió:
 
  • SALA 112 DE REUS:
Preguntat en quin estat es troba la reposició dels armers nous per poder cobrir totes les necessitats dels companys i companyes recentment incorporats al 112, el Cap d’administració manifesta que durant els propers 15 dies està previst la seva instal·lació.
 
  • SISTEMAS DE VIDEOVIGILANCIA DELS EDIFICIS POLICIALS RPCT:
Preguntat per com està la renovació dels sistemes de videovigilància dels edificis policials RPCT el cap de administració ens informa que la licitació i execució esta prevista durant el 2022.
 
  • UNITATS DE UI RPCT
Respecte la licitació i reposició de nous vehicles, des del servei d’administració ens informen que durant el 2002 arribaran vehicles de paisà per substituir els que finalitzen contracte i possiblement vindran de nous per l’increment de necessitats, però sense concretar dates ni número de vehicles.
 
  • ABP REUS BAIX CAMP
Preguntat per l’estudi-pressupost per realitzar la millora de la porta d’accés que separa la zona de custòdia, des del servei d’administració ens informen que donat a la pandèmia no ha sigut possible poder executar aquesta millora durant el 2021 tot i que ja tenia el vist i plau de planificació i infraestructures. Per aquests motius s’haurà de tornar de realitzar expedient menor a l’inici del 2022 amb l’esperança de poder executar aquesta millora lo abans possible.
 
  • CD FALSET
S’ha comentat la problemàtica de la barrera d’accés al pàrquing de vehicles de la CD i des del servei d’administració ens confirmen que durant aquesta setmana o a més tardar principis de la propera estarà solucionat.

També des de la nostra organització sindical hem manifestat que les tabletes de la CD-Falset no funcionen correctament o s’han espatllat, davant la qual cosa la Sots-cap de regió de la RPCT ens ha manifestat que es repararan 4 de les que s’han fet malbé. Mentrestant des de l’ABP-Reus cediran les tabletes que siguin necessàries per garantir el bon funcionament de la CD-Falset.
 
  • ABP-BAIX PENEDÈS
Hem tornat a manifestar que la porta d’accés al pàrquing de l’ABP no ha acabat mai de funcionar correctament i que una solució podria ser la utilització de l’espai que hi ha davant de la comissaria per poder estacionar els vehicles. El Cap d’administració ens informa que la porta d’accés funciona correctament des del 13/11/2021 i que estaran a sobre que funcioni de forma estable. També ens manifesta que aquesta solució la pot instar el Cap d’ABP Baix Penedès que és qui té la representació institucional amb l’Ajuntament del Vendrell.

Una de les reclamacions que també ens fan arribar és el mal estat de les dutxes del vestuari d’homes. Respecte aquest tema el cap d’administració ens informa que a dia d’avui les dutxes funcionen correctament, tot i que faran un seguiment  d’aquest problema.

Finalment des de la nostra organització sindical volem posar de manifest que donada la càrrega de treball de l’ABP-Baix Penedès, fins i tot tenint en compte la recent incorporació de nous efectius en pràctiques, la situació continua sent precària, ja que només es poden cobrir serveis mínims. La Sots-cap de regió confirma que aquesta també és la seva preocupació i que des de la RPCT son molt conscients d’aquesta situació i la voluntat es revertir poc a poc i ampliar la plantilla en virtut de les noves promocions.
 
  • REGIO POLICIAL RPCT
Des del servei d’administració ens informen quina és la situació del parc mòbil a la RPCT i que durant el 2022 està previst la incorporació de nous vehicles que aniran substituint els que finalitzen el contracte i d’algun més, per poder cobrir les noves necessitats. En aquest moments s’han licitat 18 vehicles dels quals ja s’han incorporat 13.
 
  • ARRO
Respecte a l’estat de la reposició de les granotes pels companys de la nova incorporació a les ARRO, ens informa el Cap de Administració que estan demanades a la espera que arribin en breu les granotes d’hivern i en concret dels 30 efectius incorporats, un terç ja disposa de totes les granotes, un altre terç consta que ha demanat la reposició i resta a l’espera que li sigui lliurada i finalment, l’altre terç resta pendent de fer la sol·licitud.
 
  • CD SALOU
La porta d’accés subterrània del pàrquing de la CD-Salou, donat que te problemes de funcionament per un mal ús, es decideix que se pressupostarà un sistema de semàfor per millorar l’entrada i sortida de vehicles.

Aquestes han estat les qüestions tractades en aquesta reunió. Si necessiteu ampliar la informació o en cas de voler portar altres temes a la propera reunió regional us podeu posar en contacte amb els delegats i les delegades que SAP-FEPOL té a la Regió Policial del Camp de Tarragona.
      
NÚMERO DE COMUNICAT:C-177/2021 
DATA:20 de Desembre de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto