COMUNICATS, TRÀNSIT 
Els Caporals de trànsit s’incorporen dijous a les noves destinacions 
Es posa fi així a la petició treballada i proposada per SAP-FEPOL d'avançar la incorporació d'aquells que no han de passar per l'EPC a fer el curs de trànsit 
 
Barcelona, 9 de novembre del 2020.-
Des que van sortir les bases del concurs oposició de llocs de treball de l’especialitat de Trànsit en la categoria de caporal/a (núm. de registre de la convocatòria 220/20), SAP-FEPOL ha estat treballant per avançar la data d’incorporació dels caporals que, havent guanyat plaça en una nova destinació, no havien de fer el curs de l’especialitat de Trànsit a l’ISPC. Vam tornar-ho a demanar per escrit el 02 d’octubre del 2020 després d’haver-ho defensat en vàries reunions i, finalment, el dia 14 d’octubre van acceptar la nostra proposta. El 2 de novembre aconseguíem avançar la data d’incorporació als nous destins d’aquells especialistes caporals que havien de fer les pràctiques. Doncs ara ja és definitiu. Avui ha sortit publicat al DOGC núm. 8266 – 9.11.2020, “RESOLUCIÓ INT/2693/2020, de 29 d'octubre, per la qual es resol parcialment la convocatòria, mitjançant concurs oposició, per a la provisió de llocs de treball de l'especialitat de trànsit de la categoria de caporal/a de l'escala bàsica del cos de Mossos d'Esquadra (núm. de registre de la convocatòria 220/20).” Dimecres 11 de novembre del 2020 serà l’últim dia de treball d’aquests caporals en el seu actual destí i dijous 12 de novembre de 2020 s’incorporen a la seva nova destinació que han guanyat al concurs oposició de l’especialitat de trànsit. Però, cal recordar que, d’acord amb l’article 15.2 del Decret 401/2006, de 24 d’octubre, pel qual s’aprova el Reglament de provisió de llocs de treball del Cos de Mossos d’Esquadra:
  • Si el nou lloc de treball assignat NO implica canvi de localitat, el termini de pressa de possessió en el nou lloc de treball és l’endemà del cessament.
  • Si el nou lloc de treball assignat implica canvi de localitat dins la mateixa Regió Policial, Àrea Regional de Trànsit o dins un mateix àmbit territorial, s’incorporarà el tercer dia del cessament.
  • Si el nou lloc de treball assignat implica canvi de localitat a una altra Regió Policial, Àrea Regional de Trànsit o dins un mateix àmbit territorial, s’incorporarà el cinquè dia del cessament.
Companys, enhorabona, bona sort i bon servei a les vostres noves destinacions. 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-191/2020 
DATA:9 de Novembre de 2020
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto