COMUNICATS 
L’increment de l’1,5% del sou dels empleats públics es cobrarà a la nòmina de novembre 
Les persones membres del cos de mossos d'esquadra rebrem a la nòmina del mes de novembre l'increment de l'1,5% acordat per l'Estat.  
 
Barcelona, 3 d'octubre del 2022.-
 
Tal i com el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) informés en el seu comunicat de 19 d’octubre, l’Estat havia aprovat una compensació salarial addicional d’un 1,5%. Un increment que, a més de sumar-se al del 2% que s’aplica des de principi del 2022, s’ha aprovat amb caràcter retroactiu per al mateix exercici.

A aquest efecte, tal i com així també informéssim en el mateix comunicat anteriorment esmentat, restava pendent que el Govern informés als funcionaris i funcionàries de la Generalitat sobre quan s’aplicaria aquest darrer increment de l’1,5%.

Doncs bé! En una nota de premsa publicada ahir per la tarda, el Govern ha confirmat que serà en la propera nòmina del mes de novembre, quan les persones funcionàries de Catalunya (entre elles les que pertanyem al cos de mossos d’esquadra) rebrem aquest increment.

Per tant, amb aquest nou increment, els empleats públics haurem incrementat un 3,5% el sou aquest mateix any 2022. No obstant i veient l’increment de l’IPC, la nostra organització sindical considera oportú seguir treballant per millorar les condicions econòmiques del nostre col·lectiu.

En aquest sentit, tal i com així reclaméssim en el penúltim Consell de la Policia, SAP-FEPOL espera ser convocat a una mesa de negociació amb dos objectius principals: reduir la jornada laboral anual i assolir l’equiparació salarial amb la resta de cossos especials de la Generalitat.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-183/2022 
DATA:3 de Novembre de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies