COMUNICATS, TRÀNSIT 
SAP-FEPOL torna a demanar un nou oferiment per a l’especialitat de trànsit 
Des de la publicació del darrer concurs, la nostra organització sindical va denunciar la insuficiència de les places. Avui, veient les conseqüències sobre el servei operatiu, hem de demanar un nou oferiment que permeti resoldre greus deficiències abans de la publicació i resolució del proper concurs de provisió previst per a l'any 2022.  
 
Barcelona, 19 d'octubre del 2021.-

En el darrer concurs, la Secció Sindical de Trànsit del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) va denunciar les poques places que havien sortit en el darrer concurs de gener de 2020.

A l’efecte, la nostra organització sindical instava a la Sub-direcció general de recursos humans i a la Comissaria General de Mobilitat a publicar una nova oferta de places, incloent-hi a més totes aquelles necessàries en els sis sectors de trànsit que pretenen deixar morir.

I és que tal i com s’anava desenvolupant el concurs i veient a més, com s’anaven restant el número d’opositors per unes proves, al nostre entendre totalment innecessàries per a un concurs de provisió interna, la Secció Sindical de Trànsit del SAP-FEPOL reclamava un oferiment per aquells sectors que no cobrien les places publicades.

En resposta a les nostres demandes, la Divisió de Trànsit aprovava un oferiment. Malgrat això i per motius que desconeixem, només ho feia per a l’ART del Pirineu Occidental i deixava coixes altres destinacions, com era per exemple l’ART Central i els sectors que pretenen eliminar.

Per aquests motius, SAP-FEPOL tornava a denunciar aquesta situació tant públicament com en el propi Consell de la Policia, així com les greus conseqüències que generava sobre el servei de seguretat pública, la manca d’efectius que patia l’especialitat en tots aquells sectors on calia incrementar la quantitat d’especialistes.

És evident la manca d’interès que genera l’especialitat de trànsit. Ha deixat de ser una especialitat atractiva i els pocs efectius que avui poden sortir al carrer n’és el principal motiu. És per això que la Secció Sindical de Trànsit del SAP-FEPOL ha tornat a demanar de manera oficial un nou oferiment.

Tal i com així reclaméssim al Consell de la Policia és imprescindible dimensionar de nou l’especialitat, incrementant el múscul d’especialistes que s’ajusti a les necessitats operatives. Cal cobrir les necessitats de tots i cadascun dels sectors de trànsit que a dia d’avui tenen tots ells clares insuficiències.

El proper concurs de la nostra especialitat hauria de publicar-se l’any 2022. No obstant la situació actual no és ni la millor, ni la més òptima. Per aquest motiu és necessari el nou oferiment sol·licitat que permeti cobrir de manera immediata les necessitats de l’especialitat a l’espera que s’incrementi com ja hem esmentat, el múscul en especialistes.
  
DATA:19 de Octubre de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto