COMUNICATS, TRÀNSIT 
Publicació immediata d’un oferiment per cobrir sectors de trànsit en “situació crítica” 
La nostra organització ha tingut informació segons la qual es publicarà de manera immediata un oferiment per cobrir places als sectors d'Igualada, Móra d'Ebre i Vielha, així com també en aquelles places que es generin a resultes com a conseqüència de la mobilitat generada.   
 
Barcelona, 27 de maig del 2022.-
 
Des que el Conseller d’Interior informés al Consell de la Policia la suspensió definitiva dels sis sectors de trànsit, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha reclamat la necessitat que es publiqui un oferiment que permetés recuperar el múscul a les destinacions afectades (escrit de 19 d’abril del 2022).

Més específicament, en la sessió ordinària del Consell de la Policia de 19 d’abril, la nostra organització sindical defensava la necessitat de publicar dit oferiment obrint-lo a quants més efectius millor, però garantint la preferència per aquells que es troben actualment dins l’especialitat.

Avui, la nostra organització sindical ha tingut informació de la publicació immediata d’un oferiment que permetrà incrementar el número d’efectius als sectors d’Igualada (12 mosso/a), de Móra d’Ebre (8 mosso/a) i Vielha (6 mosso/a).

Alhora, per a la resta de destinacions es cobriran aquelles places a resultes que provoquin els moviments, gràcies al qual es maximitzarà el moviment d’efectius i possibilitarà una major aproximació d’efectius als seus domicilis.

Per últim, SAP-FEPOL ha tingut informació segons la qual la previsió del proper concurs de l’especialitat es preveurà publicar-lo el darrer trimestre del 2022 o primer del 2023, a través del qual es pugui garantir la reposició d’efectius que a dia d’avui estan en procés de jubilar-se anticipadament.

Per aquest motiu, des de la nostra organització sindical valorem molt positivament aquesta decisió i agraïm que finalment, i malgrat les diferències inicials, s’hagin escoltat les nostres demandes que de manera tant insistent hem fet en relació a aquesta qüestió.

Així mateix, la Secretaria de Trànsit del SAP-FEPOL considera necessari obrir el debat i la negociació que permeti millorar les condicions laborals de la nostra especialitat. Una especialitat que ha de recuperar tot el múscul que durant tants anys h anat perdent i que ha de tornar a despertar l’interès de les persones membres del cos de mossos d’esquadra.
  
NÚMERO DE COMUNICAT:C-90/2022 
DATA:27 de Maig de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies