CAMP DE TARRAGONA, COMUNICATS 
S’avancen a 21 de juny les hores extraordinàries de la Sala 112  
Les hores extraordinàries que estaven previstes que s'oferissin a partir del proper 27 de juny s'han avançat per fer-les a partir de demà 21 de juny. No obstant des de la nostra organització sindical som conscients que la solució del problema no passa per més hores extraordinàries, sinó per modificar un model obsolet i ineficient que ha fet fallida.       
 
Reus, 20 de juny de 2022.-
 
Demà 21 de juny, els efectius del cos de mossos d’esquadra destinats a la Sala 112 de Reus es tornaran a mobilitzar per denunciar el model centralista de les sales de coordinació operativa. Les condicions sota les quals es veuen obligats a treballar fa que novament, i gairebé un any després, el col·lectiu torni a sortir al carrer en defensa de les seves condicions laborals.

A l’efecte, i com a mesura d’impacte immediat i en previsió de la nit de la revetlla de Sant Joan, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) va reclamar a la Direcció General de la Policia i a la Prefectura del cos de mossos d’esquadra que, aquelles hores extraordinàries previstes oferir a partir del 27 de juny, s'avacessin pel més aviat possible.

Com a resposta a les nostres demandes, avui podem anunciar que aquest paquet d’hores extraordinàries s’han avançat per començar-les a oferir a partir de demà 21 de juny. Per tant, està previst que per al dispositiu de Sant Joan es pugui incrementar el número d’operadors i d’operadores amb un paquet d’hores extraordinàries.

No obstant, tal i com des de la nostra organització sindical hem denunciat de manera reiterada, el problema de la Sala 112 de Reus no s’arregla amb més hores extraordinàries. Des de la nostra organització sindical insistim que el problema de les Sales de Coordinació és un problema de model i per tant, demà seguirem denunciant aquesta situació i donant suport al col·lectiu que es mobilitzarà a les portes de l’edifici de Reus.

A més, seguirem reclamant un nou dimensionament de la Sala 112 de Reus que garanteixi, entre d’altres qüestions, descansos per als operadors i per a les operadores durant la jornada de treball. Les malalties professionals que s’estan produint com a conseqüència de la càrrega de treball, no poden continuar produint-se i això, només passa per incrementar (o multiplicar) el número d’efectius que treballen a la Sala 112 de Reus.

Demà, el col·lectiu tornarà a enviar un missatge clar i contundent i ho tornarà a fer, després que fa un any que es va concentrar davant les mateixes portes, per denunciar exactament el mateix. Des de la nostra organització sindical tenim molt clar que si no s’arreglen els problemes, a més d’agreujar-se les seves conseqüència, s’atempta molt clarament contra els interessos del col·lectiu, aspecte que SAP-FEPOL no està disposat a tolerar.
            
NÚMERO DE COMUNICAT:C-113/2022 
DATA:20 de Juny de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies