GIRONA, COMUNICATS 
Llum verda a les millores reclamades per SAP-FEPOL a l’ABP de Blanes 
Després que la nostra organització denunciés mancances en seguretat en aquestes dependències policials, la Subdirecció General de Recursos Humans ens ha confirmat les actuacions pertinents per solucionar-les 
 
Blanes, 5 de març del 2020.-
En data de 17 de desembre de 2019, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) denunciava les mancances tècniques i material a la recepció de l’Àrea Bàsica Policial de Blanes. Unes mancances que atemptaven contra la seguretat de les persones treballadores i que per tant, s’instava a l’Administració a solucionar-les de manera immediata. Un cop denunciats tots els extrems, en data de 24 de febrer, la Subdirecció General de Recursos Humans ens ha confirmat que la Unitat d’Infraestructures de cossos Operatius ha atès les nostres demandes i a l’efecte:
  • Està prevista la instal·lació a la porta que dona accés a l’OAC i a la resta de dependències de l’ABP d’un mecanisme de control d’accessos mitjançant teclat, targeta d’identificació personal o lectura biomètrica. Així mateix, aquesta és una mesura que s’implementarà a totes les comissaries de la PG-ME.
  • Està prevista la instal·lació d’un mirall en el mòdul de recepció de la comissaria per millorar la visibilitat dels efectius policials.
  • Està prevista la instal·lació d’un intèrfon en la mampara del vidre blindat de l’entrada per així, facilitar la comunicació amb el ciutadà, reforçant la seguretat dels efectius policials. Així s’evitarà que, tal i com va denunciar la nostra organització sindical, l’agent hagi de sortir del mòdul per comunicar-se.
  • Per últim s’ha proposat la instal·lació d’una mampara de separació del mòdul de recepció i el despatx del cap de torn i la zona de brífing.
Per tant vistes les previsions, des del SAP-FEPOL celebrem que hagin estat ateses les demandes reclamades en l’escrit de 17 de desembre i que aquestes serveixin per incrementar la seguretat dels efectius policials, així com també que facilitin la seva tasca. 
DATA:5 de Març de 2020
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto