COMUNICATS, TRÀNSIT 
Reunió entre Prefectura i SAP-FEPOL pel canvi de comissaria del Sector de Trànsit de Sabadell 
Després que ho portéssim al Consell de la policia, la nostra organització sindical s'ha reunit amb Prefectura per revisar sota quines condicions es farà el trasllat de dependències policials 
 
Barcelona, 22 de febrer de 2021.-
Després que en el darrer Consell de la Policia el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) demanés explicacions sobre el trasllat de l’ART Metropolitana Nord a la Comissaria de Cerdanyola, en data de 17 de febrer, representants de la nostra organització ens hem reunit amb la Prefectura per parlar d’aquets canvi d’ubicació. Una reunió que esperem que sigui la primera de moltes en les quals, que des d’un sindicalisme responsable vetllarem pel compliment estricte de la normativa, tal i com així ja reclaméssim per escrit el passat 18 de gener del 2021. En primer lloc volem informar que des de la Secretaria de Trànsit de SAP-FEPOL s’ha intentat evitar aquest canvi d’ubicació, demanant que se’ns deixi al mateix Complex Central (que nosaltres mateixos vam inaugurar). Alhora hem exigit també que amb aquests canvis no ens convertim en un nou cas com el de Mollet del Vallès, on als especialistes de trànsit no se’ls vol i on de manera contínua se’ls situa a la casella de sortida, essent aquest cas un clar reflex del greu problema que pateix el cos de mossos d’esquadra amb les seves infraestructures. En segon lloc en aquesta reunió, a més de denunciar les sensacions i sentiments que sobre aquest canvi ha experimentat el col·lectiu afectat, hem exigit que aquest no es produeixi sense que es garanteixi tota la normativa de prevenció de riscos i salut laboral. Per tant, de la reunió de 17 de febrer podem destacar que:
  • La nova ubicació del Sector de trànsit de Sabadell serà la comissaria de Cerdanyola.

  • El canvi es farà un cop s’acabin les obres i les actuacions que s’hagin de fer per adequar per donar cabuda a tots els efectius policials.

  • Els delegats de prevenció de riscos i salut laboral de la FEPOL podran ser observadors de les actuacions, poden fer fins i tot alguna aportació que es consideri oportuna.

  • En cap cas es farà el canvi sense garantir el compliment de tota la normativa sobre seguretat i salut laboral, cosa que pot trigar encara un temps comprès entre dos i quatre mesos.
Des de la nostra organització sindical estarem atents que el canvi d’ubicació es faci preservant la dignitat que els i les especialistes mereixeu, sense descartar evidentment fer alguna actuació més en cas que sigui necessari. 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-36/2021 
DATA:22 de Febrer de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto