TRÀNSIT 
Petició de no realitzar controls preventius d’alcoholèmia, drogues i transports, entre d’altres tipus de controls, per evitar convertir-nos en vectors de transmissió del Coronavirus SARS-19. 
Salut Laboral  
 

Des del 23 de desembre de 2021 estan en vigor les noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya (RESOLUCIÓ SLT/3787/2021, de 23 de desembre).
Des del Secció Sindical de l’Especialitat de Trànsit del SAP-FEPOL tornem a sol·licitar, com vam fer al juny de l’any passat, que es deixin de fer controls preventius d’alcoholèmies, de drogues i de transports entre d’altres tipus de controls preventius, pels següents motius:

  • Per la situació d’alerta sanitària i epidemiològica que patim i que ha precipitat la resolució esmentada al primer paràgraf.

  • Perquè part del “Material necessari per desenvolupar les proves” que designen a la Fitxa de seguretat de controls d’Alcoholèmia V8 (veure fotografia adjunta) del “Procediment operatiu pels controls d’alcoholèmies” que va realitzar, unilateralment, la Divisió de Trànsit, no existeix.

  • Perquè el Govern de la Generalitat de Catalunya està prenent una sèrie de mesures per evitar el contagi i infecció de la COVID-19 (amb la nova variant Òmicron) i nosaltres, amb la realització aleatòria i continuada de proves d’alcoholèmia i altres tipus de controls preventius, podem convertir-nos en vectors de transmissió del Coronavirus SARS-19 entre la població, les nostres famílies i entre els propis companys.

En el cas d’haver de realitzar una prova o control com a conseqüència d’un accident o d’una infracció, li sol·licitem que aquesta també es realitzi tenint en compte tot el protocol i material necessari que marca el Procediment Operatiu dels Controls d’Alcoholèmia que hem esmentat anteriorment.
Des de SAP-FEPOL l’instem a que, tenint en compte els nostres arguments, doni les ordres oportunes perquè es deixin de realitzar controls preventius d’alcoholèmia, drogues i transports entre d’altres.

 

 
NÚMERO DE COMUNICAT:Escrit E-95 
DATA:30 de Desembre de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto