CAMP DE TARRAGONA, COMUNICATS 
La Comissaria de Falset es mereixia aquest reconeixement. I l’Esther i el Josep Maria també 
Des del SAP-FEPOL ens felicitem per haver redreçat una situació injusta provocada per una flagrant desatenció dels dos efectius ara ja felicitats. Enhorabona.    
 
Tarragona, 16 de juliol del 2021.-

D’actuacions meritòries, encara que sigui per probabilitat o per càrrega de treball, és més possible que succeeixin a Comissaries de Barcelona o a altres grans comissaries del cos de mossos d’esquadra.

Així i tot, quan aquests tipus d’actuacions succeeixen a Comissaries “més petites” com la de Falset, el ressò social que aquestes originen és exactament el mateix i en aquest sentit, quan es resolen de manera positiva i la imatge del cos de mossos d’esquadra (encara que sigui molt localment) es veu afavorida, els efectius policials actuants esperen poder rebre la seva corresponent felicitació.

Contràriament, el cas de l’Esther i del Josep Maria és el cas de dos companys, certament abandonats per USPAC, que estant destinats a la Comissaria de Falset van resoldre favorablement la temptativa de suïcidi d’una persona. Una persona que en definitiva i passats els anys, sempre podrà dir que ha salvat la vida per l’actuació de dos efectius del cos de mossos d’esquadra als qui per sempre més recordarà.

En canvi, de l’actuació meritòria, l’Esther i el Josep Maria van passar a l’oblit com si res no hagués succeït. Sense l’atenció que el seu cas mereixia i sense que ningú procurés per la defensa dels seus interessos van veure que el seu esforç no s’havia vist recompensat tal i com ells es mereixien.

És per això que, com a conseqüència de la desatenció del sindicat on fins llavors estaven afiliats, dels sentiments negatius d’abandonament que havien experimentat però especialment per justícia social, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) va decidir obrir-los-hi les portes i atendre’ls. Fruit del treball realitzat, avui podem dir que ens sentim clarament orgullosos d’anunciar que s’ha pogut redreçar aquesta situació i que els nostres dos companys han rebut ja, el reconeixement que es mereixen.

Som conscients i és evident que no s’hauria d’haver arribat a aquesta situació la qual s’hauria resolt abans o fins i tot s’hauria pogut evitar si algú els hagués donat una mica d’atenció.  És per això que des de la nostra organització sindical agraïm a tots els actors que han participat en la solució del problema i que finalment, tant l’Esther com el Josep Maria puguin tenir la seva felicitació pública individual, amb els beneficis administratius que aquestes generen.

Des de la nostra organització sindical sempre hem defensat tots els casos que hem cregut que son de justícia. Sempre ho hem fet i així ho seguirem fent emprant tots els recursos necessaris al nostre abast per assolir-los. I aquest cas cal dir que era de justícia reconèixer l’actuació dels nostres dos companys.

        
NÚMERO DE COMUNICAT:C-109/2021 
DATA:16 de Juliol de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies