CAMP DE TARRAGONA, COMUNICATS 
La SGRH prepara una formació on-line per a persones operadores de la Sala 112 
Després que SAP-FEPOL denunciés que una quantitat molt rellevant de persones del cos que estan fent les funcions d'operadores de sala no tenien la formació necessària, avui se'ns ha manifestat que la Subdirecció està preparant un curs de formació on-line dins mitiançant la plataforma WEBINAR de l'ISPC   
 
Reus, 18 de febrer del 2022.-
 
En l’escrit presentat davant la Subdirecció General de Recursos Humans el passat 13 de desembre de 2021 (número E-89/2021), el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL)  denunciava que un gran nombre de persones que desenvolupaven les tasques d’operadores de sala, no tenien la formació específica necessària.

En aquest sentit, la nostra organització sindical exigia que, per garantir la feina del dia a dia, era del tot necessari la realització d’una formació exprés i via on-line del “Curs d’operadors de Sales”, tenint en compte a més, que ens trobem a l’inici d’un concurs general i que aquesta formació es podria acreditar com a mèrit per assolir una plaça definitiva.

A tal efecte, érem conscients (i així es va traslladar a la Subdirecció) que la plataforma WEBINAR de l’ISPC permetria desplegar aquesta formació de forma reglada, garantint tots els requisits i realitzar-la alhora de forma telemàtica per abaratir els costos de desplaçaments, pagaments de dietes i quilometratges.

Doncs bé! A data 10 de febrer 2022 hem rebut resposta per part de la SGRH en la qual se’ns informa que la Direcció General de la Policia ha valorat les nostres peticions i “ha estudiat amb tota la informació recollida i amb dades facilitades per part de la nostra organització sindical a Sala 112 de Reus, de realitzar una formació exprés en línia d'operador de Sala per a tots aquells funcionaris del CME que ocupen llocs de treball d’operador de sala, però que encara no l’han realitzat, mitjançant la plataforma WEBINAR de l’ISPC”.

Aquesta formació en línia cobriria dos objectius:
 
  1. Dotar de formació homologada a tots els operadors i operadores de sala.
  2. Permetre acreditar-ho com a mèrit en el proper concurs general respecte a les necessitats formatives d’operador de sala.
 
Així, aquesta formació la podran dur a terme aproximadament unes 300 operadors, actualment destinats a les diferents sales però que encara no tenen aquesta formació necessària. Alhora, tal i com proposéssim, serà majoritàriament en línia, a excepció d’una part que, com els exàmens, es farà de manera presencial.

Per tots els extrems esmentats, la nostra organització sindical considera molt positiu que s’hagin acceptat les nostres demandes, amb les quals es regularà una situació anòmala que tenia fins ara, una quantitat. molt important d’operadors i d’operadores sense la formació necessària.
    
NÚMERO DE COMUNICAT:C-22/2022 
DATA:18 de Febrer de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto