COMUNICATS, TRÀNSIT 
Trànsit: ajornant l’arribada d’efectius al sector d’Igualada s’agreuja la prevenció i seguretat viària, així com la dels/de les especialistes 
No sabem el motiu, però, han ajornat sense data prevista, més enllà que serà al mes de setembre, l'arribada a Igualada de les dotze persones especialistes de trànsit que han guanyat, provisionalment, una plaça a l'últim oferiment, tot allargant l'agonia d'un sector en un període on la mobilitat viària és molt elevada a causa dels desplaçaments per les vacances.  
 
Barcelona, 3 d'agost del 2022-.

Sense anar més lluny, aquest cap de setmana, d'alta mobilitat viària, al sector d'Igualada només hi havia una patrulla al torn de dia i cap indicatiu al torn de T/N, un despropòsit agreujat per dues circumstàncies: una desgràcia imprevisible i una decisió desencertada.

La primera, dissabte al torn T/N, un malaurat accident d'autocar amb quatre persones atrapades, persones ferides greus i d’altres lleus, sense cap indicatiu de trànsit a la comarca.

La segona, una decisió del tot incomprensible, que hipoteca l'única patrulla existent a la comarca al torn de dia de diumenge, a la qual se li van donar l’ordre de custodiar l'autocar l'empresa Bus Plus per salvaguardar objectes personals dels/de les ocupants del vehicle accidentat.

Essent una empresa privada, no podia fer-se càrrec de la protecció dels béns una empresa de seguretat privada contractada, evidentment, per Bus Plus?

Si la situació del sector d'Igualada -com la d'altres sectors de trànsit-, ja és agònica pel que fa a efectius, parc mòbil i material policial, no la podem agreujar amb decisions, com a mínim, discutibles.

En aquest cas, aquestes decisions, per una banda, retarden l’arribada dels que han guanyat plaça a l’últim oferiment, i per l’altra, hipotequen l'única patrulla existent per oferir prevenció i seguretat viària a la comarca de l'Anoia on trobem vies com l'A2, la C-15, la C-25 juntament amb la resta de la xarxa viària secundària.
 
 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-142/2022 
DATA:3 de Agost de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto