CAMP DE TARRAGONA, COMUNICATS 
Reunió Regional de la RP Camp de Tarragona de 5 de novembre 
Resum dels punts que la nostra organització sindical ha portat a la reunió que s'ha celebrat avui entre els Caps de la Regió, el Cap del Servei d'Administració i les organitzacions sindicals 
 
Tarragona, 5 de novembre del 2020.- Avui ha tingut lloc la reunió entre els Caps de la Regió Policial del Camp de Tarragona, el Servei d’Administració i les organitzacions sindicals representatives del cos de mossos d’esquadra. A continuació us fem un resum dels punts portats pel Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL).
 • Seguretat de les comissaries.
Preguntat per SAP-FEPOL sobre la col·locació de barreres físiques i càmeres de vigilància a les diferents comissaries de la regió, el servei d’administració ens informa que resta encara pendent, malgrat la previsió es fer-ho aquest any.
 • Porter automàtic OAC Mallafré.
Es realitzaran les gestions oportunes amb l’empresa actual per tal que no hi hagi cap més problemàtica i es resolguin les incidències que es vagin produint.
 • Reposició de cadires a la RP Camp de Tarragona.
Les comandes de cadires es realitzen trimestralment. Per tant aquest any es farà la reposició de les cadires malmeses.
 • CD Salou.
SAP-FEPOL segueix insistint en la necessitat d’instal·lar un porter automàtic amb codi d’entrada a la porta lateral d’aquestes dependències. A l’efecte, el Cap d’Administració manifesta que s’hi està treballant malgrat no s’ha pogut materialitzar encara la licitació. El Cap de la Regió es compromet a fer tot el possible perquè la instal·lació d’aquest porter es pugui fer amb el mínim temps indispensable. Respecte la millora dels vestuaris, el Cap d’Administració informa que la Inspecció de Treball ha de dictar una resolució sobre aquesta petició.
 • CD Cambrils.
En quan a la possibilitat d’un Q3 per als efectius que realitzen servei a la OAC, el Cap de Baix Camp està valorant quina és la millor opció que permeti donar un bon servei a la ciutadania i optimitzar adientment els recursos humans policials. Per altra banda i respecte la manca d’ordinadors denunciat per SAP-FEPOL a Investigació, s’està estudiant la ràtio de tota l’ABP de Reus i de Cambrils per reclamar més terminals, recuperant la reclamació que ja es va fer en el seu moment.
 • ABP Reus.
Respecte el tràmit de fer passar als vehicles policials la ITV, el Servei d’Administració ens manifesta que ja hi ha un conductor polivalent per poder realitzar aquestes tasques. Per tant els efectius policials ja no hauran de fer aquest tràmit. Respecte la manca de vehicles a Investigació, el Cap d’Administració informa que amb la licitació dels nous vehicles de la DGP hauria de quedar resolta.
Després que SAP-FEPOL hagi traslladat els problemes de cobertura amb les tabletes, la Sots-cap de la Regió ha manifestat que s’ha realitzat l’estudi de cobertures per minimitzar tots els forats negres dels municipis de la RPCT. Per altra banda i després que la nostra organització hagi demanat una millor distribució dels escamots de trànsit de Montblanc (que passarien de 5 escamots a 3 tal i com s’ha fet a Olot), el Cap de la Regió ha informat que aquesta qüestió l’està valorant la Divisió Central de Trànsit.
 • Contenidor de substàncies estupefaents.
Se’ns informa que aquest contenidor es col·locarà finalment a la CD Salou passant a ser aquesta per tant, el magatzem per a tota la Regió Policial.
 • Parc mòbil.
SAP-FEPOL ha exigit de manera reiterada tenir vehicles de substitució d’aquell parc mòbil que es porta a reparar. Fins i tot, per la manca de parc mòbil, hem presentat escrit reclamant l’adquisició i ús de vehicles comissats en investigacions policials. En resposta a les nostres demandes, el Cap d’Administració proposarà aquesta qüestió tenint en compte a més, que els vehicles de substitució no necessàriament han d’estar preparats per fer tasques operatives ja que poden ser de paisà als quals se’ls pot afegir de forma temporal els elements de il·luminació i so.
 • ARRO Salou.
SAP-FEPOL ha reclamat una segona granota per als efectius que fa menys d’un mes que estan en comissió de servei. El Cap d’Administració assegura que abans de finalitzar l’any aquests efectius tindran dues granotes més: una d’hivern i una altra d’estiu, alhora que a l’any 2021 se’ls assignarà encara una granota més. Per altra banda i en relació a les pràctiques de tir d’arma llarga denunciat per la nostra organització, el Cap d’Administració i el Cap de la Regió ens han informat que ja s’ha sol·licitat que els efectius d’ARRO puguin realitzar aquestes pràctiques al camp de tir.
 • Imputació horària per declaracions judicials amb videoconferència.
A preguntes de la nostra organització, el Cap d’Administració informa que es realitzarà la imputació acord a normativa (5 hores quan es surt de la comarca i 3 quan es realitza l dins de la comarca).
 • Reposicions de vestuari i material.
Des del SAP-FEPOL hem denunciat la trigança en les reposicions de vestuari. Denunciem específicament que un efectiu de trànsit hagi de reclamar més de 2 anys per tal que li sigui reposat casc i així diverses qüestions relatives a la reposició de vestuari. En resposta a la nostra petició, el Cap d’Administració parlarà amb la SGRH. Aquests han estat el temes que la nostra organització sindical ha portat a la reunió. Per ampliar la informació us podeu posar en contacte amb els delegats i delegades que SAP-FEPOL té a la RPCT. 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-188/2020 
DATA:5 de Novembre de 2020
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto