CAMP DE TARRAGONA, COMUNICATS 
Reunió Regional de la RP Camp de Tarragona de 14 de setembre del 2022 
Comunicat amb els punts defensats per la nostra organització sindical en la reunió que es va realitzar ahir entre els comandaments caps de la Regió, els serveis regionals d'administració i les organitzacions sindicals representatives.  
 
Tarragona, 15 de setembre del 2022.-
 
En data de 14 de setembre ha tingut lloc la reunió entre les organitzacions representatives, els comandaments regionals i els caps del servei d’administració. A continuació us fem un resum dels punts que el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha portat a la reunió.
 
  • Administració
 
En relació a la instal·lació d’uns topalls de goma a les garjoles per així evitar el soroll de contacte del ferro contra ferro, el Cap d’administració ens informa que s’estan fent proves a l’Àrea de custòdia de l’edifici regional de la RPCT.

Respecte als problemes de climatització de l’edifici regional, el Cap d’administració ens manifesta que la zona de vestidors que fins al moment era la més afectada, està previst que quedarà solucionada a finals d’any.

Arran de les queixes d’alguns companys i d’algunes companyes elevades per la nostra organització respecte la instal·lació del nou pany de la porta d’accés al pàrquing de la porta de l’OAC Mallafré se’ns comunica que ja s’ha solucionat i s’ha substituït el pom a maneta.

Durant uns dies l’accés lateral a la seu de la RPCT no funcionava correctament perquè es blocava. Aquesta incidència s’ha solucionat a data d’avui.

S’han detectat disfuncions a l’hora de fer les citacions judicials a efectius policials que gaudeixen del seu període de vacances. El Cap d’administració ens trasllada que tenen l’obligació de comunicar la citació tot i que sempre intentaran respectar els períodes de vacances.

L’execució de les obres d’ampliació de la CD de Salou s’ha paralitzat a l’espera que es determini la forma en què es pugui executar, ja sigui amb la instal·lació de mòduls o fent alguna ampliació de l’edifici.

Hem rebut la queixa del vehicle d’Argot Nucli de Cambrils que es troba en un estat pèssim de conservació, la qual cosa fa imprescindible que es substitueixi per un de nou a la major brevetat possible. El Cap d’administració respon que la problemàtica s’ha dilatat perquè els terminis que tenen els concessionaris per l’entrega de vehicles nous o subministrament de peces de recanvi s’han ampliat considerablement donat a les circumstàncies globals a nivell econòmic. 
 
  • Agents en període pràctiques
 
Hem manifestat la preocupació dels agents que finalitzen a l’octubre el seu darrer període de pràctiques. El Cap de la regió ens manifesta que fins al moment no tenen oficialment coneixement de quins seran els moviments previstos per a la RPCT de la Comissaria General Tècnica.
 
  • Concurs general i finalització de comissions de servei
 
Sobre la consulta realitzada en referència a la finalització de les comissions de servei a conseqüència de la resolució del concurs general,  el Cap de la RPCT ens manifesta que en els casos d’ARRO, trànsit i d’altres especialitats seran els respectius Caps d’Àrea els qui tindran la darrera paraula per decidir si s’han de cobrir les vacants amb noves comissions.

Aquestes han estat les qüestions tractades en aquesta reunió. Ja sabeu que per ampliar la informació o per comunicar incidències per a reunions futures, podeu posar-vos en contacte amb la xarxa de delegats i delegades que SAP-FEPOL té a la regió policial.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-151/2022 
DATA:15 de Setembre de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies