PONENT, COMUNICATS 
Per què no consultar? 
Tal i com us ja us vam avançar el dia 17, per part dels comanaments de la regió se’ns ha informat de la decisió de canviar els horaris de la Regió de Ponent i equiparar-los amb els de la resta del territori 
Lleida, 18 de gener del 2018.- Tal i com us ja us vam avançar el dia 17, per part dels comanaments de la regió se’ns ha informat de la decisió de canviar els horaris de la Regió de Ponent i equiparar-los amb els de la resta del territori. D’aquesta manera, a partir de l’1 de febrer, els horaris passarien a ser els següents:
  • Matí de 6:00 a 14:30
  • Tarda de 14:00 a 22:30
  • Nit de 22:00 a 06:30
Aquesta decisió va ser comunicada al final de la reunió regional i no va ser motiu de debat. Va ser una informació no una proposta. De manera que cap dels sindicats van poder discutir al respecte. Per part del SAP no entrarem a valorar la necessitat operativa de la decisió. Aquest fet li correspon a la prefectura i no a nosaltres. El que sí critiquem són les formes en que s’ha dut a terme. Primer de tot no entenem que una decisió com aquesta es prengui sense tenir en compte la opinió dels companys afectats que, en alguns casos, fa més de 15 anys que tenen l’horari actual i als quals ningú ha preguntat. Segon, i per la part que ens toca, tampoc podem acceptar que aquesta decisió es prengui sense consultar a les forces sindicals del territori que en qüestió d’horaris hauríem de poder opinar. I tercer, una decisió que afecta d’aquesta manera a la vida familiar no es pot comunicar a dia 17 de gener per que entri en funcionament el dia 1. Entenem que els darrers mesos han estat complicats però per un tema així hauríem d’haver trobat temps. Però el més important de tot és el que pensa la part afectada, i aquesta són els Mossos de Ponent als que els hi volen canviar l’horari. És per aquest motiu que volem que, mitjançant el telèfon, els delegats o el mitja que us vagi bé; ens feu arribar la vostra opinió al respecte. Sou vosaltres qui heu de decidir la nostra acció i nosaltres com a representants vostres farem tot el que calgui per defensar-la.  SAP, TREBALLEM A TU! 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-10/2018 
DATA:18 de Gener de 2018
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto