COMUNICATS 
Josep Lluís Florensa nou advocat dels serveis jurídics del SAP-FEPOL 
Els serveis jurídics de la FEPOL i del Sindicat Autònom de Policia incorporen dins dels seus serveis jurídics el màxim referent en la defensa penal de les persones membres del cos de mossos d'esquadra. 
 
Barcelona, 26 de juliol del 2022.-
 
Molts ha estat els canvis que s’han produït en els serveis jurídics del Departament d’Interior durant aquests darrers mesos. La defensa jurídica de les persones membres del cos de mossos d’esquadra, i especialment aquelles que resultaven ferides en l’exercici de les seves funcions, ha estat objecte de discussió ja sigui en el Consell de la Policia, com en el propi Parlament de Catalunya.

A l’efecte, des del SAP-FEPOL sempre hem considerat i defensat que el Departament d’Interior, com passa amb les persones funcionàries de la resta de departaments de la Generalitat, s’havia de fer càrrec de tots aquells procediments judicials on mossos i mosses d’esquadra resultaven ferides.

A més, el Govern de la Generalitat va realitzar altres canvis organitzatius dins del Gabinet Jurídic que, al nostre entendre debilitaven de manera clara la defensa jurídica de les persones membres del cos de mossos d’esquadra.

A tall d’exemple, recordem com a darrer episodi que el Govern de la Generalitat va revocar l’habilitació dels dos penalistes de més prestigi, que fins llavors havien assistit jurídicament a les persones membres del nostre col·lectiu: Lluís Conesa i Josep Lluís Florensa.

Per contra, el Sindicat Autònom de Policia (SAP) i la Federació de Professionals de la Seguretat Pública (FEPOL) sempre ha procurat oferir a la seva afiliació, el millor dels serveis jurídics. Uns serveis jurídics que, a diferència de la resta d’organitzacions sindicals, no estan externalitats sinó que els tenim incorporats i professionalitzats en exclusiva dins del propi sindicat.

Avui, amb aquest comunicat volem anunciar que les nostres organitzacions sindicals han decidit incorporar dins dels seus serveis jurídics al qui fins avui ha estat el Responsable dels Afers Penals del Departament d’Interior, Josep Lluis Florensa.

Magistrat Suprem de l’Audiència Provincial de Barcelona i advocat de reconegut prestigi amb prop de 30 anys d’experiència professional, Florensa ha acabat essent el màxim referent en la defensa penal de les persones membres del cos de mossos d’esquadra.

Així, amb aquesta nova incorporació, SAP-FEPOL incrementa el múscul dels seus serveis jurídics i garanteix encara més, una millor defensa penal de totes les seves afiliades i de tots els seus afiliats, assegurant la millor de les defenses que les persones membres del cos de mossos d’esquadra poden arribar a tenir.

Per tant, des de la nostra organització sindical volem donar la benvinguda a Josep Lluís Florensa de qui sabem del cert que seguirà defensant els interessos del cos de mossos d’esquadra en general, però de la nostra afiliació en particular.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-139/2022 
DATA:26 de Juliol de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies