COMUNICATS, TRÀNSIT 
Després de la denúncia de SAP-FEPOL es recuperaran les botes operatives per als motoristes de trànsit 
Després que la nostra organització sindical denunciés el passat 9 de febrer que als motoristes no se'ls dotava de botes operatives, avui la Comissaria General de Mobilitat ens ha comunicat que es recuperarà la seva adquisició i lliurament.  
 
Barcelona, 17 de febrer del 2022.-
 
El passat 9 de febrer, la Secció Sindical de Trànsit del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) denunciava que “El canvi d’uniformitat no podia ser l’excusa per no servir elements de protecció individual” (comunicat C-15/2022).

Més concretament, la nostra organització sindical denunciava que als motoristes no se’ls dotava de botes operatives de seguretat PANTER TACSSOS O3, amb l’excusa que ja tenien les pròpies botes per anar amb moto.

Avui 17 de febrer, i en resposta a la denuncia presentada, la Comissaria General de Mobilitat ens ha comunicat que s’està treballant per corregir aquestes deficiències amb la qual cosa, es pretén tornar a dotar als especialistes de les botes operatives que des del SAP-FEPOL hem vingut reclamant.

Així, des de la nostra organització sindical valorem molt positivament la ràpida resposta que des de la Comissaria General de Mobilitat i des de la Direcció General de la Policia s’ha volgut donar a les nostres reclamacions.

Tal i com ja vam dir en el comunicat de 9 de febrer, no era de rebut que als efectius de trànsit no se’ls dotés d’aquest element de protecció individual al·legant que ja tenien les botes de motoristes per poder treballar.

Ara esperem que a la major brevetat possible els i les especialistes de trànsit rebin aquestes botes. Des de la nostra organització sindical estarem pendents per tal que així sigui.

 
 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-21/2022 
DATA:18 de Febrer de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto