COMUNICATS 
El Departament d’Interior reconeixerà les persones membres del cos que es jubilen  
Després del 1r Acte de jubilació anticipada del passat 18 de març organitzat per SEIME, SAP i FEPOL, en seu del Consell de la Policia celebrat ahir, el Departament va manifestar el seu compromís de seguir amb el reconeixement de les persones membres del cos que arriben a la seva edat de jubilació. Un reconeixement que es farà en un acte anual específic i exclusiu.   
 
Barcelona, 20 d'abril del 2022.-
 
El passat 18 de març, el Sindicat Autònom de Policia (SAP), juntament amb el Sindicat de l’Escala Intermèdia (SEIME) i la Federació de Professionals de la Seguretat Pública de Catalunya (FEPOL) fèiem el 1r Acte de Jubilació Anticipada del Cos de Mossos d’Esquadra.

Aquest dia, les tres organitzacions vam poder fer el reconeixement degut a totes aquelles persones membres del cos que, un cop assolit el dret, arribaven a l’edat de jubilar-se anticipadament. Un acte senzill, però digne i a l’alçada de les persones protagonistes que en vàreu formar part.

Alhora, en el mateix acte, la nostra organització sindical va poder traslladar al Departament d’Interior (representat pel propi Conseller) la necessitat que fos el Govern i no pas les organitzacions, qui reconegués la trajectòria i la contribució al servei públic, d’aquells i d’aquelles que passaven a gaudir de la jubilació.

Doncs bé! En el Consell de la Policia celebrat ahir, el Departament d’Interior va manifestar el seu compromís de seguir l’any que ve, amb el reconeixement iniciat enguany per la nostra organització sindical. Així, anualment (i a l’espera de determinar dates concretes) s’organitzarà un acte per reconèixer exclusivament a tots els mossos i a totes les mosses d’esquadra que arriben a la seva edat de jubilació.

És per això que des del SAP-FEPOL valorem molt positivament aquesta intenció i esperem que, tal i com vam fer el passat 18 de març, els mossos i les mosses que assoleixen la merescuda jubilació ho facin amb la clara percepció que se’ls ha reconegut l’esforç, la tasca i la implicació mostrada al llarg de les seves respectives carreres professionals.

Valorem molt positivament a més, que es faci (tal i com així vam reclamar el 18 de març) en un acte propi, específic i únic per a totes les companyes i tots els companys que es jubilen ja que, de fer-se dins dels actes del Dia de les Esquadres, creiem que el reconeixement merescut quedaria absolutament diluït.

Per tots els extrems esmentats, des del SAP-FEPOL posem en valor l’anunci fet ahir en seu del Consell de la Policia i esperem que amb els actes anuals de jubilació anticipada, els mossos i les mosses d’esquadra puguin penjar la gorra com es mereixen i marxar amb la sensació que ho han fet per la porta gran.
  
NÚMERO DE COMUNICAT:C-65/2022 
DATA:20 de Abril de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto