COMUNICATS 
SAP-FEPOL es reuneix amb la Directora de l’ISPC per aclarir dubtes sobre els propers mesos 
Després de l'escrit que la nostra organització sindical presentés el passat 20 de juliol, avui ens hem reunit amb la Directora de l'ISPC i la Comissària Cap de l'EPC per tal de poder donar-vos resposta a totes les qüestions que ens heu traslladat els darrers dies.   
 
Barcelona, 29 de juliol del 2021.-

Son molts els dubtes i moltes les preguntes que les persones que us trobeu finalitzant el Curs Bàsic a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya ens heu traslladat. Per aquest motiu el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL), després de l’escrit registrat el passat 20 de juliol,  avui s’ha reunit avui amb la Directora de l’ISPC i la Comissària Cap de l’Escola de Policia de Catalunya.

L’objectiu principal de la reunió era aclarir quina serà la previsió dels propers dos mesos, fins la finalització del procés de formació, així com també saber què passa amb les persones que avui se’ls ha comunicat que son NO APTES.

Per tant, des de la nostra organització sindical us podem informar dels següents extrems:

Primer.- El curs d’enguany ha estat d’una complexitat extrema en la seva gestió com a conseqüència de la pandèmia. Els casos positius de COVID (230 darrerament) han provocat que s’hagi hagut d’anar gestionant la recuperació de les hores lectives perdudes.

Segon.- Des de l’inici del curs, el mes d’agost s’ha considerat com a lectiu i a l’efecte, se’ns ha traslladat que hi ha classes programades (fins i tot algunes en dissabte). Des del SAP-FEPOL hem reclamat a l’Escola que, en benefici de la conciliació de la vida familiar amb la formativa, es comuniqui l’activitat formativa amb la màxima antelació possible.

Tercer.- Les dues primeres setmanes del mes de setembre tindran activitat lectiva (exàmens i recuperació), mentre que per la segona quinzena també està prevista certa activitat.

Quart.- Avui s’ha realitzat una Junta d’Avaluació Parcial on s’ha comunicat a cinquanta-quatre (54) persones no haver superat el curs bàsic i per tant el NO APTE. Totes les persones que us trobeu en aquesta situació i vulgueu tramitar la documentació per al subsidi d’atur heu d’enviar un correu electrònic al itpg7780@gencat.cat. Des de la Sub-direcció general de recursos humans se’ns ha informat que el temps de l’escola no cotitza per a la prestació.

Cinquè.- Des de l’ISPC i des de l’Escola de Policia se’ns ha traslladat el compromís de revisar els horaris d’agost i setembre i comunicar amb la celeritat i transparència necessària, tota la planificació lectiva per tal que així es pugui (en la mesura del possible) conciliar la vida familiar i personal, amb la lectiva.

Sisè.- Per últim se’ns ha traslladat que el curs bàsic encara no ha finalitzat  i que resten pendents competències que en cas de suspendre-les poden incrementar el número de NO APTES d’aquesta promoció. Aquestes competències s’avaluaran  en la darrera Junta d’Avaluació Final.

Per tot això des de la nostra organització sindical animem a totes aquelles persones que encara us trobeu realitzant el Curs Bàsic que no baixeu la guàrdia i seguiu treballant, per tal que així pugueu superar finalment amb èxit aquesta fase de l’oposició.

Tal i com hem fet des de l’inici, des del SAP-FEPOL restem a la vostra disposició per resoldre tots aquells dubtes que (després d’aquest comunicat) encara us quedin pendents. Per últim agrair tant a la Directora de l’ISPC, com a la Comissaria Cap de l’EPC la celeritat amb la qual ens han rebut i resolt totes les qüestions plantejades.

      
NÚMERO DE COMUNICAT:C-114/2021 
DATA:29 de Juliol de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto