COMUNICATS 
SAP-FEPOL demana al Conseller Elena complir els acords signats i tirar endavant la Fundació 
Aprofitant l'assistència a l'acte de clausura del 8è Congrés Ordinari, SAP-FEPOL va traslladar a la cúpula del Departament d'Interior la necessitat d'avançar en matèria de jubilació anticipada, així com també en el compliment de tots els extrems signats en el darrer acord.  
 
Barcelona, 14 de juny del 2021.-

El passat divendres 11 de juny, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FPOL) tancava el seu 8è Congrés Ordinari. A l’acte de clausura hi va assistir tota la cúpula del Departament d’Interior, representants del món polític, així com també la pròpia Prefectura.

Mentre que a algunes organitzacions sindicals sembla que els molesti, SAP-FEPOL va aprofitar aquests extrems per reivindicar davant del Conseller d’Interior, el Secretari General i el Director General de la Policia la necessitat d’accelerar el ritme per tal que la jubilació anticipada, sigui una realitat aquest mateix any.

Donar compliment als Acords i els compromisos signats és una prioritat per a la nostra organització sindical i així es va manifestar en l’acte de clausura del nostre Congrés. Juntament amb el de la jubilació, també es van reivindicar altres qüestions pendents com és per exemple, el de la compensació per treballar 12 hores entre setmana.

Així, la nostra organització sindical va aprofitar la presència del nou màxim responsable del Departament d’Interior per fer-li arribar totes aquelles reivindicacions que la nostra organització sindical considera prioritàries abordar en la propera legislatura.

Defensa de la nostra institució, jubilació anticipada, equiparació salarial amb la resta de cossos especials, implementació del MOIN per a totes les jornades de treball, tirar endavant la Fundació del cos de mossos d’esquadra, incrementar la plantilla, aturar el projecte de tancament dels sis sectors de trànsit i aprovar un pla de carrera per a les unitats de seguretat ciutadana son algunes de les reivindicacions que va traslladar SAP-FEPOL al Conseller Elena.

Unes reivindicacions que, en especial la de la jubilació anticipada, per boca del propi Conseller va generar la resposta automàtica del Departament: “per la Generalitat no serà”.
Per tant, SAP-FEPOL segueix i seguirà liderant, treballant i pressionant per a què els compromisos adoptats i la jubilació anticipada siguin una realitat imminent, advertint que de no ser així suposarà l’inici immediat de les legítimes mobilitzacions col·lectives.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-86/2021 
DATA:14 de Juny de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto