ESCRITS, ORDRE PÚBLIC 
SAP-FEPOL sol·licita una reunió amb la nova SGRH per parlar de les condicions de la Brigada Mòbil 
Després que la nova Subdirectora general de recursos humans hagi pres possessió del càrrec, la Secretaria d'Ordre Públic de la nostra organització sindical l'ha instat a reunir-se amb nosaltres per traslladar-li els problemes endèmics de la Brigada Mòbil 
 
Barcelona, 23 d'agost del 2018.-
Ja fa molt temps que els efectius destinats a  l’Àrea de Brigada Mòbil pateixen unes deficiències de les condicions laborals, que fan que cada cop més es sentin més i més abandonats per  l’Administració. Unes condicions que des de la nostra organització sindical no hem parat de denunciar i d'intentar trobar una solució, que disminueixi aquest sentiment tant negatiu en la plantilla. Però són tants els motius que dia rere dia ens afecten, cada cop més, de manera molt negativa als membres de la Brigada Mòbil, que des de la Secretaria d’Ordre Públic del SAP-FEPOL hem considerat oportú  demanar una reunió urgent,  amb la nova Subdirectora General de Recursos Humans. Amb quina intenció? Poder-li exposar les problemàtiques existents i com no, proposar-li un seguit de solucions que, en cas d'aplicar-se millorarien les condicions laborals de l'Àrea de la Brigada Mòbil. A tall d’exemple, des de SAP-FEPOL hem avançat que en la reunió sol·licitada volem tractar qüestions com:
  1. Reforç d’estiu de Lloret i Salou.
  2. Millora en la gestió d’abonament de dietes.
  3. Càrrega de treball excessiva: molts punts a cobrir sense els descansos pertinents, sense relleus, etc.
  4. Errors d’administració. Un any després encara estan per solucionar, tant en la bossa d’hores com en l’abonament, els dispositius Àgora i Cronos.
  5. Manca de material (només 2 granotes d’estiu, material balístic insuficient, vehicles en mal estat, manca d’espai als vehicles, etc.)
  6. Denegació d’Aps i permisos sistemàticament a causa de la manca de personal i de l’excés de serveis.
  7. Pagament de la nocturnitat en torn de tarda i per l’horari  de 22h a 23h.
  8. Manca evident d’una Formació Continuada.
Des de SAP-FEPOL fa temps que estem avisant que la tensió dins de la Brigada Mòbil cada dia s’incrementa i augmenta per diferents motius, però principalment pels enumerats  anteriorment. per tant, amb ànim constructiu i de millora esperem i desitgem que des de la SGRH atengui les nostres peticions i la reunió es produeixi el més aviat possible. 
NÚMERO DE COMUNICAT:E-117/2018 
DATA:23 de Agost de 2018
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto