ESCRITS 
SAP-FEPOL insta a la Sub-direcció general de recursos humans a perllongar el període de gaudiment dels AP 
Davant la denegació sistemàtica dels permisos d'assumptes personals, per la necessitat de fer front i assegurar el servei de seguretat pública com a conseqüència de l'alt percentatge de baixes per COVID, la nostra organització sindical ha demanat a la Sub-direcció que allargui (com ha fet en anys anteriors) el període per gaudir els permisos per assumptes personals.  
 
Barcelona, 4 de gener del 2021.-
 
Donades les circumstàncies actuals, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) considera necessari valorar la possibilitat d’ampliar el termini de gaudiment dels AP d’aquest any policial. Aquesta és una petició que, de la mateixa manera que la nostra organització ja va fer en anys anteriors, enguany  esperem el vistiplau de la mateixa Subdirecció.

En aquest sentit, i en tant que ens trobem amb una variant de la COVID-19 extremadament contagiosa on els casos positius s’estan incrementant de forma exponencial especialment després de les festes nadalenques, des del SAP-FEPOL ens veiem en l’obligació de tornar a demanar una pròrroga amb el període de gaudiment dels dies d’assumptes personals.

I és que l'afectació a les comissaries és ja molt significatiu, la qual cosa està provocant que els efectius que volen gaudir dels permisos per assumptes personals (i d'altres) veuen com les seves sol·licituds són denegades de manera sistemàtica a causa del gran nombre de baixes.

En aquest sentit, un altre aspecte que també es veu afectat és el període dels caporals i caporales nomenats/des en pràctiques recentment ja que en alguns casos, si es demanessin els AP que tenen pendents de gaudir, no podrien realitzar totes les hores efectives de treball que han de tenir per tal de poder ser valorats durant el període de pràctiques.

Des de la nostra organització sindical considerem que tot plegat està perjudicant clarament els drets inherents a les persones membres del cos de mossos desquadra respecte la conciliació de la seva vida laboral, amb la familiar.

Per tots els extrems esmentats, des del SAP-FEPOL en un escrit registrat avui hem instat  a la Sub-direcció general de recursos humans que tingui en consideració la nostra petició i que doni llum verda per perllongar el període d’AP, per poder ser gaudits més enllà de la data límit establerta.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:E-1/2022 
DATA:4 de Gener de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto