METROPOLITANA BARCELONA, COMUNICATS 
SAP-FEPOL reclama una reunió urgent davant dels canvis previstos per l’Àrea de Seguretat del Transport Metropolità (ASMET) 
Davant el npu Decret d'Estructura i els canvis possibles a la Comissaria general de mobilitat i a l'ASMET, la nostra organització sindical busca una sortida negociada per aquells efectius que en veure's modificades les seves condicions laborals, no volen seguir en aquesta destinació.  
 
Barcelona, 14 de desembre del 2022.-
 
Des que sonessin campanes de la modificació del Decret d’estructura i la seva afectació sobre la Comissaria General de Mobilitat i l’Àrea de Seguretat del Transport Metropolità, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha mantingut diverses reunions amb els comandaments del cos a qui s’ha traslladat la intranquil·litat que aquesta qüestió està generant.

Així mateix, la nostra organització sindical (en sessió ordinària del Consell de la Policia de 6 d’octubre) defensava la necessitat de no perjudicar en cap cas els efectius policials el quals havien guanyat la seva plaça mitjançant concurs, sabedors de les condicions laborals que tenia ASMET.

Passats el dies, es fa cada vegada més evident que el nou Decret d’Estructura del cos de mossos d’esquadra incidirà sobre la funcionalitat i la dependència (orgànica i operativa) de la Comissaria general de mobilitat i sobre l’ASMET. Per tant, les condicions laborals dels efectius policials (alguns dels quals fa escassament uns mesos han assolit la seva plaça per concurs general) es modificaran.

Per aquest motius, la nostra organització sindical ha adreçat avui un escrit a la Subdirecció general de recursos humans per tal que, a la major brevetat possible, se’ns convoqui a una reunió en la qual puguem tractar aquesta qüestió.

I és que, tal i com hem exposat en l’escrit presentat, hi ha antecedents previs de canvis imposats per decisió operativa (tancament de La Model i trasllat de la Sala Central) els quals  tenien afectació sobre les condicions laborals dels efectius policials.

En ambdós casos es va obrir un període d’informació gràcies al qual SAP-FEPOL va poder presentar propostes i negociar una sortida per a tots aquells i aquelles que, en veure que el canvi perjudicava la conciliació de la seva vida familiar amb la laboral, preferien buscar una alternativa.
Per tot plegat esperem que l’Administració no tiri pel carrer del mig i ens convoqui per com a mínim, escoltar les propostes que (juntament amb la petició de reunió) hem traslladat en l’escrit registrat.

Com no podria ser d’una altra manera, els delegats i les delegades de SAP-FEPOL a aquesta destinació us mantindran degudament informats i informades, alhora que treballaran per tal que, qui desitgi sortir de la destinació ho pugui fer de manera negociada i amb garanties individuals respecte la seva conciliació familiar i laboral
  
NÚMERO DE COMUNICAT:C-208/2022 
DATA:14 de Desembre de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies