COMUNICATS 
Resum de la Subcomissió d’Infraestructures del cos de mossos d’esquadra d’1 de desembre 
Resum de la Subcomissió que es va realitzar el passat 1 de desembre.   
Barcelona, 5 de desembre del 2022.-
 
En data d’1 de desembre es va realitzar la darrera Subcomissió d’Infraestructures, la qual depèn del Comitè de Seguretat i Salut Laboral del cos de mossos d’esquadra. A continuació us fem un resum dels punts que s’hi van tractar.
 
 • S’ha endarrerit dos mesos aproximadament la substitució dels sistemes de videovigilància de Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre, RPM Barcelona, RPM Sud i RPM Nord.

 • A primers d’any La Jonquera tindrà control d’accés amb targeta. L’ampliació de la Comissaria de Moià s’iniciarà a principis d’any i finalitzaran (previsiblement) a l’estiu.

 • Està previst pel 2023 la redimensió i ampliació dels vestuaris i dels despatxos  de Tàrrega, Borges Blanques, Vic, Banyoles, Sort i Pont de Suert. Respecte Salou s’instal·laran mòduls prefabricats a l’exterior.

 • Respecte l’Aeroport del Prat encara s’està pendent del conveni amb AENA.

 • Per a la Comissaria de Sant Martí, el 2023 s’acabarà el projecte d’obres les quals s’executaran el 2024. Transitòriament es col·locaran mòduls prefabricats a l’edifici on s’aparca.

 • El concurs per substituir onze (11) refredadores ja esta adjudicat. Es preveu que el canvi es produeixi durant el 2023 i que totes elles estiguin operatives a finals de estiu vinent.

 • Després de la denúncia de SAP-FEPOL es col·locarà un contenidor exterior per comisos de substàncies a la Comissaria d’Amposta. Respecte el macro magatzem de Nou Barris està a punt de ser recepcionat. Quan es faci es farà la corresponent avaluació de riscos laborals.

 • Respecte la climatització de la SRC de la RPMB, des del SAP-FEPOL hem demanat que la circulació de l’aire vagi conduïda. Miraran si tècnicament és possible.

 • Ens informen que es reposaran les tanques que, després de les ventades van volar a les comissaries de L’Escala, Igualada i ARRO Girona.

 • En quan a la Comissaria de Girona, ens informen que a mitjans de desembre es faran els treballs d’arranjament del menjador.

 • A l’ART Girona es realitzaran els treballs d’aïllament de la façana durant el 2023.
 
Aquestes han estat les qüestions tractades en aquesta Subcomissió. Des de la nostra organització sindical considerem que son moltes les millores que cal fer a les diferents comissaries del cos de mossos d’esquadra. És evident que el cos necessita una inversió extraordinària dels pressupostos de la Generalitat ja que son moltes (masses) les dependències que a dia d’avui incompleixen la normativa sobre seguretat i salut laboral.
  
NÚMERO DE COMUNICAT:C-202/2022 
DATA:5 de Desembre de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto