METROPOLITANA NORD, COMUNICATS 
S’amplien els vestidors de dones de la Comissaria de districte de Sant Celoni 
Des del 2019 porta SAP-FEPOL denunciant la situació d'aquestes dependències policials. Una situació que finalment es va haver de dur a la Inspecció de Treball de la Seguretat Social per a posar-hi solució definitiva 
 
Granollers, 1 de juny de 2021.-

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ve denunciant des de finals del 2019, les males condicions de treball existents a la Comissaria de Districte de Sant Celoni.

Després d’un primer escrit de denúncia presentat el mes de desembre del 2019, la nostra organització sindical denunciava davant la Inspecció de Treball de la Seguretat Social una situació que malgrat ser flagrant l’incompliment de la normativa existent, no s’acabava de solucionar.

Així, com a conseqüència de l’acció sindical de la nostra organització i davant la manca de resposta del Departament d’Interior, la Inspecció de Treball certificava la manca d’espai que patien les agents del cos de mossos d’esquadra en el seu vestidor, així com també la poca capacitat dels armariets.

A l’efecte, la Inspecció de Treball instava al Departament a posar una solució definitiva a la situació denunciada pel SAP-FEPOL. És per això que finalment podem anunciar que en data de 26 de maig s’han finalitzat les obres d’ampliació del vestidor de dones de la CD de Sant Celoni.

Malgrat encara resta per solucionar la manca de capacitat dels armariets, de la qual cosa la pròpia Inspecció de Treball també ens ha donat la raó, ja s’ha ampliat la capacitat dels vestidors femenins i per tant, s’ha posat solució final a la situació inicial denunciada.

Per tant, malgrat hagi costat i hagi estat lent, des de la nostra organització sindical ens congratulem que (a l’espera que s’ampliï la capacitat esmentada dels armariets) s’hagin habilitat uns vestidors acord a les necessitats d’aquesta destinació.

Des del SAP-FEPOL seguirem vetllant pel compliment de la normativa sobre seguretat i salut laboral i vetllarem per tal que les condicions de treball siguin les òptimes per al nostre col·lectiu. 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-84/2021 
DATA:1 de Juny de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto