COMUNICATS 
Recordatori sobre les informacions relatives al Concurs general  
Arran de les moltes consultes relatives al concurs general, des del Sindicat Autònom de Policia fem un recordatori de les qüestions tractades en el darrer Consell de la Policia del passat 19 d'abril sobre aquesta qüestió.  
 
Barcelona, 27 d'abril del 2022.-
 
En resposta a les reiterades preguntes que des de la nostra afiliació ens esteu fent respecte el concurs general del cos de mossos d’esquadra, des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) us fem recordatori del què es va tractar en la darrera sessió del Consell de la Policia celebrat el passat 19 d’abril.

Tal i com podeu observar en el quadre, està prevista pel Maig del 2022 la publicació de la llista de persones admeses i excloses, de la llista provisional de preferència de llocs de treball i els criteris tècnics de valoració de mèrits, per a les categories de mosso/a (100/22), caporal/a (200/22), sergent/a (300/22) i sotsinspector/a (400/22).

No obstant, en relació a les llistes provisionals de persones admeses i excloses, no se’ns va informar de la data concreta de publicació, motiu pel qual és una dada que hores d’ara no podem oferir.

Així mateix, recordem (tal i com se’ns va manifestar en la mateixa sessió del Consell) que, una vegada es resolguessin els processos, les incorporacions a les noves destinacions es farien abans del mes de desembre d’aquest 2022.

Per últim, i malgrat no tingui relació amb el concurs general però si amb processos de provisió, recordar que (si tot anava segons el previst) durant el segon semestre d’enguany es publicaran les convocatòries per a les especialitats “menys” nombroses (sense especificar) del cos de mossos d’esquadra.
  
NÚMERO DE COMUNICAT:C-69/2022 
DATA:27 de Abril de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto