COMUNICATS 
Reunió del Grup de Treball de Promoció i Provisió 
Ahir es va reunir el Grup de Treball de Provisió i de Promoció on se'ns va donar la informació respecte el procés d'assignació de destinacions provisionals del CO de caporales i caporals i la informació sobre l'oferiment del reforç d'estiu del 2022. Per qualsevol dubte les delegades i els delegats de la nostra organització sindical resten a disposició de tota l'afiliació.   
 
Girona, 8 d'abril del 2022.- 
 
En data de 7 d’abril de 2022 ha tingut lloc una reunió del grup de treball de provisió i provisió. A la reunió d’avui s’han tractat els següents temes:
 
  1. Informació sobre el procés d’assignació de destinacions provisionals del CO caporal/a (49/20).
 
La SGRH ens informa que s’han fet 3 llistes al procés: una d’LD segons la idoneïtat de perfil, una altra d’especialitats (on s’ha de tenir el curs de l’especialitat) i una altra per a USC. Quan estigui implementada la territorialització funcionarà igual amb 3 llistes per a cada territori.

Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) hem preguntat per què no s’havien ofertat aquestes places als que ja són caporals i les vacants que es poguessin generar que fossin cobertes amb els caporals en pràctiques, sense rebre resposta a la qüestió.

Així mateix, des del SAP-FEPOL hem preguntat quines eren les 17 places que no estaven ofertades al procés. Respecte aquesta qüestió ens sobta que l’Administració no vulgui la territorialització de les convocatòries per destinacions específiques, tal i com així hem tornat a defensar, però en canvi sí es reservin 17 places de caporal.

Des de Subdirecció ens informen que, per no repetir el procés d’anteriors CO, no es volia fer un únic llistat d’USC i que, un cop publicada la llista de destinacions, a l’endemà es fessin adscripcions provisionals a les especialitats. És aquest el motiu pel qual s’han reservat aquestes places fora dels llistats a triar, ja que o són per investigacions o per altres tasques molt tècniques a continuar, que com a organització no es poden permetre el luxe de perdre.

És a dir, no hi ha voluntat per fer la territorialització per destinacions però sí es reserven places sense que s’hagi de participar en el mateix procés que la resta de caporals i caporales que acaben de finalitzar les pràctiques. Certament contradictori.
 
  1. Informació sobre l’oferiment de reforç d’estiu 2022.
 
Sense haver-nos facilitat les “bases” de l’oferiment als sindicats per poder-les treballar prèviament al grup de treball i mentre es produïa la reunió, la SGRH ens ha informa que  s’havien publicat a la Intranet.

A l’efecte ens informen que l’oferiment és pels efectius que no estiguin en pràctiques i que, mentre la 28a promoció cobrirà aquelles vacants que queden lliures de l’oferiment (si és que en queden),  la 29a promoció cobrirà aquelles vacants que hagi pogut generar la 28a promoció com a conseqüència d’aquest oferiment.

Des del SAP-FEPOL hem preguntat pels criteris d’assignació dels agents en pràctiques i ens han dit que serà per número de promoció, amb la possibilitat de mirar la petició de destinacions que van fer.

A més d’aquestes dues qüestions s’ha tractat un tercer punt referent a la incorporació de personal en el procés de revisió del tancament dels sectors de trànsit. Per aquesta qüestió, la Secció Sindical de Trànsit farà un comunicat independent on expliqui com s’ha tractat la qüestió i quines son les nostres valoracions.
    
NÚMERO DE COMUNICAT:C-57/2022 
DATA:8 de Abril de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto