COMUNICATS 
Aplicació del punt 3.5 de la Instrucció 6/2022 sobre provisió temporal de llocs de treball (comissions de servei) 
Resum de la reunió que avui les organitzacions sindicals hem mantingut amb la Comissaria General Tècnica i la Sub-direcció general de recursos humans per tractar les comissions de servei  
 
Barcelona. 28 d'octubre del 2022.-
 
Avui, la Sub-direcció general de recursos humans, la Comissaria General Tècnica i les organitzacions sindicals representatives ens hem reunit per tractar l’aplicació del punt 3.5 de la Instrucció 6/2022, de 26 de juliol sobre la provisió temporal de llocs de treball del cos de mossos d’esquadra.

Recordem que, després d’haver-se publicat el concurs general, es van trencar les comissions de servei la qual cosa va generar en aquells i aquelles que les teníeu aprovades una situació d’incertesa.

En la reunió d’avui se’ns ha manifestat que, en aplicació del punt esmentat anteriorment i després del concurs general, entre 300 i 319 llocs de treball han quedat afectats, dels quals 200 son de la categoria de mosso/a, 40 de caporal/a, 20 de sergent/a i 1 de sots-inspector/a.

A aquest efecte, les úniques comissions de servei que es respectaran (i que per tant no es trencaran) seran aquelles que s’han concedit per motius mèdics, aquelles que estan concedides a persones afectades pel protocol d’assetjament o derivades del protocol de resolució de conflictes, aquelles concedides a víctimes de terrorisme, de violència de gènere o per altres temes singulars de conciliació de la vida familiar amb la laboral.

Així mateix, les comissions de servei de llocs que tenen mancances greus com les sales de coordinació, ARIC o ARSET tampoc es veuran afectades. Per tant només es reactivaran les comissions de servei d’aquells llocs de treball que tinguin necessitats operatives.

No obstant, està previst que la setmana vinent es publiqui a la Intranet un procediment d’oferiment provisional de llocs de treball amb afectació entre 170 i 180 places. Per poder participar en aquest oferiment s’obrirà un període d’inscripció d’unes dues o tres setmanes i s’espera resoldre’l durant la primera o segona setmana de desembre.

A aquest oferiment hi podran participar persones membres del cos destinades a les Unitats de Seguretat Ciutadana i es prioritzarà:
 
  1. Aquelles persones que han concursat a l’últim concurs general.

  2. L’antiguitat.

  3. La limitació de deixar la plaça que ocupa actualment si estan per sota dels mínims de cobertura (si hi ha falta d’efectius no podran optar a aquestes places provisionals i no podran sortir)
 
Des de la Sub-direcció s’ha insistit que les dades i les dates que avui se’ns han facilitat son dades aproximades. A dia d’avui estan treballant per tancar tant el nombre de places que es podran veure afectades, així com el nombre de places que podran oferir.

Aquestes son les informacions que s’han traslladat a la reunió d’avui. Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb els delegats i les delegades que el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) té a totes les comissaries.
  
NÚMERO DE COMUNICAT:C-182/2022 
DATA:28 de Octubre de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies