COMUNICATS 
El Servei de Requisa de la Unitat Canina a l’interior dels Centres Penitenciaris tornarà a fer-se de paisà 
La nostra organització sindical ha mediat per tal que aquest servei deixi de fer-se de manera uniformada i passi a fer-se de paisà  
 
Son diverses les intranquil·litats que des dels efectius de la Unitat Canina ens heu manifestat, respecte la problemàtica per haver de fer els serveis de requisa a l’interior dels centres penitenciaris, amb l’uniforme reglamentari.

Haver d’accedir amb la uniformat operativa cada quatre o cinc setmanes a l’interior dels centres penitenciaris havia provocat situacions de tensió amb els interns totalment innecessària, amb la conseqüent manca de seguretat per als efectius policials que això provocava.

És per això que des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL), amb la mediació pertinent per intentar corregir aquesta situació, hem realitzat les gestions oportunes amb els responsables de la Unitat Canina del cos i amb la Comissaria General de Recursos Operatius per tal de poder trobar una solució al respecte.

Fruit d’aquesta interlocució s’ha establert un nou protocol segons el qual aquest servei passarà a realitzar-se de paisà de manera imminent, amb la qual cosa s’evitarà la imatge d’un policia uniformat dins dels patis dels centres penitenciaris.

Per tant, solucionada la qüestió, des de la nostra organització sindical volem agrair la voluntat de diàleg i la predisposició mostrada pels Caps de la Unitat i de la Comissaria General per trobar solució a una situació que havia generat en el col·lectiu afectat una intranquil·litat considerable.   
NÚMERO DE COMUNICAT:C-77 
DATA:21 de Maig de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto