COMUNICATS, TRÀNSIT 
SAP-FEPOL reclama que el procés de revisió del tancament dels sectors de trànsit sigui objectiu i transparent 
Després que arran de les nostres demandes s'hagi demanat un nopu informe que revisi la necessitat de tancar o no, els sis sectors de trànsit, des de la nostra organització sindical esperem que aquest sigui objectiu, transparen i fugi de biaixos personals o d'intencions passades 
 
Barcelona, 15 d'octubre del 2021.-

Son molts els escrits, moltes les gestions, les reunions i entrevistes que el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha vingut realitzant des del 2016 per intentar evitar el tancament del 30% dels sectors de trànsit.

Ja sigui per reunions amb els alcaldes de les localitats afectades, amb denúncies davant dels mitjans de comunicació, amb reunions amb els Caps d’ART, amb la Comissaria General de Mobilitat, amb el Servei Català del Trànsit o amb tantes altres sessions del Consell de la Policia la nostra organització sindical sempre ha intentat que es faci marxa enrere, en la consolidació d’un projecte que al nostre entendre perjudica greument la seguretat viària de Catalunya.

Del resultat de totes aquestes accions (cal dir que la major part en solitari i algunes d’elles fins i tot amb  algunes pulles sindicals), la Secció Sindical de Trànsit del SAP-FEPOL sempre ha anat informant al col·lectiu (sigui afiliat o no) pels canals de comunicació ordinaris.

En aquest sentit, des de l’11 de juny (tancament del darrer Congrés de SAP-FEPOL) ens vam trobar un nou escenari. En el mateix Congrés, el Conseller d’Interior, juntament amb el Director General de la Policia i membres de la Prefectura van obrir la porta a revisar el projecte de tancament, qüestió que es va consolidar en la sessió ordinària del Consell de la Policia de 20 de setembre.
Així, dijous passat dia 7 d’octubre, se’ns va comunicar que la Divisió de Trànsit havia rebut l’ordre de d’elaborar un informe tècnic actualitzat, per revisar la viabilitat del tancament del 30% dels sectors de trànsit a dia d’avui existents.

A l’efecte, des de la nostra organització sindical considerem que aquest nou informe ha de ser totalment objectiu, que fugi de biaixos personals i intencions passades. Ha de ser i volem que sigui un informe basat en les dades, en l’experiència, en l’estadística així com també, en les conseqüències produïdes sobre la nostra activitat diària. I per últim volem que sigui un informe absolutament transparent que no generi suspicàcies en aquelles organitzacions que representem als especialistes i a les especialistes de trànsit.


Des de la Secció de Trànsit del SAP-FEPOL estarem vigilants , atents i en alerta. Com fins ara ho hem fet, seguirem treballant per aconseguir evitar el tancament dels sis sectors de trànsit. I seguirem exigint que es redimensioni una especialitat molt afectada per l’envelliment de les persones que en formem part i per la pèrdua constant sense reposició d’especialistes, la qual cosa ha provocat una manca d’efectius incontenible.
  
NÚMERO DE COMUNICAT:C-142/2021 
DATA:15 de Octubre de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto