PONENT, COMUNICATS 
Reunió Regional de la RP de Ponent de 26 de febrer de 2020 
Resum dels punts tractats en la darrera reunió regional 
 
Lleida, 2 de març del 2020.-
En data 26 de febrer ha tingut lloc la darrera de les reunions que de manera periòdica es fan entre els representants sindicals i els caps regionals de Ponent. En aquest document us traslladem dels punts més rellevants tractats.Per més informació us podeu posar en contacte amb els nostres delegats i delegades.
  • LLEIDA:
- Properes actuacions d’infraestructura a la comissaria de Lleida: Es fa una explicació per part del comissari sobre quines seran les modificacions a la comissaria de Lleida. Si teniu cap consulta o dubte poseu-vos en contacte amb el delegat del SAP-FEPOL ja que el tema és prou extens com per plasmar-ho al comunicat.
  • TÀRREGA:
- Vestidors femenins: Ens reconeixen el problema d’espai d’aquests i ens emplacen a comunicar-ho a la Comissió d’Infraestructures per tal de trobar una solució. - Ordinador al brífing de trànsit Tàrrega: Denunciem que encara no hi ha ordinador en aquest espai. Ens informen que aquesta estació de treball estava aprovada però l’ordinador no ha arribat mai. Han tornat a fer les gestions per poder posar un en breu. - Utilització de l’espai del costat de la comissaria: Demanem explicacions sobre el fet que estant en nivell 4 d’alerta, al costat de la comissaria de Tàrrega s’hagi autoritzat instal·lar un circ. Ens manifesten que per part de l’Ajuntament no es va fer la consulta. Tot i que s’ha deixat un espai de seguretat i instal·lat barreres de protecció, valoraran que en properes ocasions l’Ajuntament informi abans d’autoritzar la instal·lació de nous equipaments/espectacles.
  • MOLLERUSSA:
- Previsió per la comissaria nova: La previsió de la finalització de la nova comissaria és l’any 2023. Mentre no es disposi d’aquesta, demanem que s’instal·lin mòduls que permetin treballar d’una manera més còmoda que l’actual. - Vestidors femenins: Denunciem la greu manca d’espai d’aquest vestidors, que a més s’ha vist incrementat per l’arribada de més companyes a la comissaria. Per part de la Regió ens manifesten que son conscients i que estan buscant la solució tot i que és difícil.
  • BALAGUER:
- Tornem a preguntar sobre la manca de fitons de seguretat a l’exterior: No ens poden donar cap informació nova perquè no tenen cap novetat al respecte. - Mal funcionament de l’ascensor del Jutjat: Per part dels Caps de la Regió es coneix el problema i saben que hi ha agents que no l’utilitzen per desconfiança. Estan treballant per tal de modificar el funcionament de l’ascensor de manera que en cas d’avaria, torni a una posició preestablerta i permeti sortir del mateix. - Goteres a la marquesina, al pàrquing i inundacions del pàrquing exterior: Han estat buscant la font de la gotera del pàrquing i ara que l’han localitzat estant pendents de pressupost per aprovar la reparació. Pel que fa a la marquesina aquest any es faran actuacions de millora en diferents comissaries entre elles Balaguer. A més augmentaran el manteniment dels desaigües del pàrquing exterior per tal d’evitar les inundacions
  • TRÀNSIT:
- Manca de cons a l’ART: Ens informen que ja han arribat nous cons a la comissaria i que estan repartits. No són tants com van demanar però han tornar a demanar. - Manca de neteja dels vehicles de Tàrrega: S’ha canviat l’empresa de neteja i ara es farà més sovint. Tot i així ens diuen que en casos de necessitat per qualsevol imprevist sempre es pot portar el vehicle a Lleida per fer la neteja. Aquest han estat els principals punts tractats a la reunió, si teniu qualsevol dubte podeu adreçar-vos als nostres delegats. 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-20/2020 
DATA:2 de Març de 2020
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto