COMUNICATS, TRÀNSIT 
La Comissió d’Interior del Parlament de Catalunya aprova el NO tancament dels sis sectors de trànsit 
En la sessió celebrada aquesta tarda, tots els Grups Parlamentaris (a excepció de la CUP que s'ha abstingut) han aprovat la suspensió dels sis sectors que es pretenien tancar. Aquest és un pas més (a l'espera del definitiu) per resoldre una qüestió que SAP-FEPOL ha vingut reivindicant i liderant des del seu inici 
 
Barcelona, 16 de febrer del 2022.-
 
El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) porta molt temps lluitant contra el tancament dels sis sectors de trànsit. Des que la Comissaria general de mobilitat anunciés ja fa uns anys aquesta intenció ha estat molta la feina feta per la nostra organització sindical per assolir la seva marxa enrere.

Aquesta tarda s’ha fet un pas més contra aquesta decisió i és que reunida la Comissió d’Interior del Parlament de Catalunya, l’àmplia majoria de Grups Parlamentaris han aprovat aturar la suspensió de les unitats de trànsit dels sis sectors de trànsits.

Així, el pas d’aquesta tarda és un pas més en l’assoliment de l’objectiu marcat per la Secció Sindical de Trànsit de SAP-FEPOL. Queda només el pas definitiu que ha de venir anunciat pel propi Departament d’Interior de qui esperem que executi la resolució parlamentaria aprovada aquesta mateixa tarda. En la mateixa sessió de la Comissió s’han aprovat altres qüestions també rellevants per a l’especialitat de trànsit, com és per exemple la “revisió de la distribució dels efectius de l’especialitat”.

En aquest sentit, recordem que en comunicat de 8 de març, la nostra organització sindical reclamava precisament redimensionar l’especialitat i incrementar el número d’especialistes de manera urgent. Per tant, valorem molt positivament la votació produïda aquesta tarda i el resultat de la mateixa. Tots els Grups parlamentaris han aprovat a més (a excepció de la CUP que s’ha abstingut en tots els punts) la dotació per trànsit de noves motocicletes.

Per tots els extrems esmentats, la nostra organització sindical espera que la resolució i el posicionament aprovat avui al Parlament de Catalunya sigui incorporat de manera immediata a l’estudi del qual a dia d’avui esperem encara el seu resultat.

Mentrestant, la nostra organització sindical portarà aquest qüestió al Consell de la Policia del proper 30 de març, data de la qual esperem que s’anunciï per part del Departament d’Interior i de la Direcció General de la Policia el NO DEFINITIU al tancament dels sis sectors de trànsit. Així mateix i fins llavors, la nostra organització sindical continuarà reivindicant i lluitant per una especialitat, la de trànsit, que necessita tancar de manera definitiva una carpeta que mai s’hauria d’haver obert.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-46/2022 
DATA:16 de Març de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies