Anar al formulari
 
Tens una consulta?
 
Forma't amb FEPOL
 
Persones afiliades
 
COMUNICATS 
23  Novembre, 2021
La tenim! Els Pressupostos Generals de l'Estat aproven la jubilació anticipada per a les persones membres del cos de mossos d'esquadra. És molta la feina que s'ha fet durant aquest any 2021 i com a sindicat majoritari del cos només ens queda felicitar-vos a tots i a totes per haver assolit una reivindicació històrica             
 
COMUNICATS, INVESTIGACIÓ 
2  Desembre, 2021
Ahir es va realitzar la primera reunió entre les organitzacions sindicals, els Caps de la Comissaria General d'Informació i el servei d'administració. En una reunió molt extensa amb una gran quantitat de punts es van abordar tots aquells punts proposats a l'ordre del dia. Podeu llegir el resum de les qüestions tractades.           
CENTRAL, COMUNICATS, TRÀNSIT 
1  Desembre, 2021
Les dues fires provoquen una gran mobilitat de vehicles, la qual cosa provoca que, juntament amb el servei ordinari i la planificació prevista sigui necessari un reforç que només es pot garantir amb l'oferiment d'hores extraordinàries. 
ESCRITS, TRÀNSIT 
30  Novembre, 2021
Després que la nostra organització sindical hagi tingut coneixement d'un possible nou oferiment provisional per a trànsit de 104 places, la nostra organització sindical considera que cal donar preferència a aquells i aquelles que ja formen part de l'especialitat i que es troben lluny del seu domicili, a poder-s'hi apropar.    
 
 
COMUNICATS, INVESTIGACIÓ 
30  Novembre, 2021
Ahir es va recuperar la reunió entre els Caps de la Comissaria General d'Investigació Criminal, els Serveis d'Administració i les organitzacions sindicals amb representació al Consell de la Policia. Amb aquest comunicat us fem un resum dels punts més rellevants que s'hi van tractar.    
 
COMUNICATS 
30  Novembre, 2021
Amb aquest comunicat us traslladem el resum dels punts tractats a la darrera reunió entre els representants de les organitzacions sindicals represenatives del cos de mossos d'esuadra, comandaments de la Comissaria General i els serveis d'adminsitració.    
 
CAMP DE TARRAGONA, ESCRITS 
29  Novembre, 2021
Dels dinou vehicles policials que tenia assignats aquesta comissaria l'any 2007, a dia d'avui només se'n tenen dotze a disposició, alguns dels quals superen els 300.000 km recorreguts. És per això que en un escrit regostrat avui, la nostra organització sindical ha instat a la Subdirecció General de Recursos Humans que els reposi de manera urgent, especialment d'una furgoneta que es pugui utilitzar per fer el trasllat de persones detingudes.    
GIRONA, COMUNICATS 
25  Novembre, 2021
Alguns efectius d'APEN es veuen obligats a assumir trasllats de persones internes que suposen un increment excessiu de quilòetres. Des de la nostra organització sindical reclamem una millor optimització de recursos humans que disminueixi el risc d'accidentabilitat, el malbaratament de benzina i el desgast excessiu de vehicles   
 
 
COMUNICATS 
17  Novembre, 2021
Després de tres reunions del Grup de Treball és evident que les postures entre la nostra organització sindical i l'Administració segueixen molt allunyades. A l'efecte, des del SAP-FEPOL seguim apostant per a què es pugui assolir concursar a places específiques i que es pugui assolir de manera defintiva des d'un primer moment.       
 
 
 
COMUNICATS 
17  Novembre, 2021
SAP-FEPOL ha tingut accés a les esmenes presentades en el marc de la negociació que avui es manté oberta en els Pressupostos Generals de l'Estat i que, juntament amb la de la resolució del nostre expedient inciat l'any 2012, pot resultar la via gràcies a la qual assolim de manera definitiva el dret signat en l'Acord de juliol de 2020. En aquest sentit, les esmenes presentades contemplen el dret a percebre la jubilació als 60 anys, o als 59 en els supòsits que s’acreditin 35 o més anys cotitzats en el cos de mossos d’esquadra.           
 
 
 
CAMP DE TARRAGONA, ESCRITS 
15  Novembre, 2021
Després d'haver-se instal·lat fa deu mesos, la porta lateral de la comissaria no ha parat de donar problemes i ben poques vegades ha funcionat correctament. En un escrit registrat avui, la nostra organització sindical ha exigit a la Sub-direcció general de recursos humans que posi solució definitiva a aquesta situació, denunciant si cal i fins i tot, l'empresa que la va instal·lar.  
 
 
 
COMUNICATS 
15  Novembre, 2021
En un escrit registrat avui, la nostra organització ha demanat a l'Administració que reconegui com a dies treballats, els dies de baixa per contingència professional i que per tant, que es tinguin en compte en el procediment especial per a la concessió de persmisos per a assumptes personals en les dates assenyalades dels mesos de desembre i gener 
 
 
 
COMUNICATS, TRÀNSIT 
11  Novembre, 2021
La nostra organització sindical va traslladar al Director General de la Policia i al Director del Servei Català del Trànsit, quina és la situació actual de l'especialitat, fent incís en la necessitat d'incrementar els recursos humans, de millorar i renovar recursos materials i millorar també les condicions laborals que talli d'arrel, la fugida d'especialistes.  
 
 
 
COMUNICATS 
25  Novembre, 2021
Resum dels punts tractats a la darrera Comissió d'Infraestructures i Comitè de Seguretat i Salut Laboral per planificar l'activitat preventiva del cos de mossos d'esquadra per al proper any 2022 
 
GIRONA, COMUNICATS 
25  Novembre, 2021
Des que el 2005 s'unifiquessin les sales de totes les comissaries en una sola, les persones que hi heu estat destinades heu donat un servei excel·lent a totes les mosses i mossos de la Regió Policial de Girona. Avui tanca la Sala Girona per centralitzar la seva gestió a la Sala 112 de Reus. El model no és el correcte i estem segurs que no millorarà el servei que les patrulles i la ciutdania han de rebre. 
 
COMUNICATS 
25  Novembre, 2021
El Congrés ha aprovat avui els Pressupostos Generals de l'Estat als quals només queda superar el tràmit del Senat. Un cop superat es publicaran al BOE i ja seran d'aplicació totes aquelles qüestions que contemplen, entre les quals hi ha la jubilació anticipada per al cos de mossos d'esquadra. Així, SAP-FEPOL emplaça a totes les persones afiliades a una nova assembla telemàtica per informar-vos de les darreres novetats (que no son poques)     
 
COMUNICATS 
24  Novembre, 2021
Després de l'anunci fet ahir, amb el qual SAP-FEPOL us anunciava l'assoliment pels PGE de la jubilació anticipada, son moltes les preguntes que ens heu fet. A l'efecte i per intentar donar resposta a algunes d'elles us fem aquest comunicat. Restem a la vostra disposició com sempre i esperem veure'ns molt aviat a les assemblees telemàtiques que ja estem preparant.  
 
COMUNICATS 
24  Novembre, 2021
Sessió extraordinària de la COPSA amb un únic punt en l'ordre del dia: la modificació del Decret 246/2008 de segona activitat del cos de mossos d'esquadra.     
 
GIRONA, ESCRITS, INVESTIGACIÓ 
23  Novembre, 2021
La nostra organització ha presentat un escrit a la Sub-direcció general de recursos humans denunciant l'escàndol que ha suposat que ARNAL s'hagi adjudicat el val de roba. En l'escrit acreditem que aquesta empresa ha inflat de manera desorbitada els preus dels productes que oferia a les persones membres del cos de mossos d'esquadra           
 
El més llegit
 
a les xarxes (segueix-nos)
 
VEURE MÉS ENTRADES
Tria un any per veure el resum anual:  
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto