Anar al formulari
 
Tens una consulta?
 
Forma't amb FEPOL
 
Persones afiliades
 
COMUNICATS 
27  Setembre, 2023
En contra del nou complement signat en l’Acord de la traïció, l’Administració haurà de reconèixer íntegrament i amb interessos a un caporal per l’assumpció de funcions de Cap de Torn.      
 
COMUNICATS 
29  Setembre, 2023
En la sessió ordinària celebrada avui s’ha acordat reiniciar les negociacions el proper 23 d’octubre   
COMUNICATS, ORDRE PÚBLIC 
29  Setembre, 2023
En un escrit adreçat al Departament i en el Consell de la Policia d’avui, denunciem que amb les mateixes funcions que BRIMO, ARRO no sigui tinguda en compte en igualtat de condicions. És per això que s'ha reclamat l'increment del nivell per a tots aquests efectius policials. 
COMUNICATS 
29  Setembre, 2023
En aquesta Comissió se’ns ha traslladat, entre d’altres qüestions, l’estat de les noves comissaries de La Jonquera i Torredembarra.   
 
 
COMUNICATS 
29  Setembre, 2023
En el Consell de la Policia celebrat avui, SAP i SME hem reclamat la dotació a tots els policies d’esprais de defensa i la dotació per patrulla d’un dispositiu conductor d’energia (tasser) 
 
27  Setembre, 2023
SAP i SME defensen conjuntament els punts i reclamem les millores que les destinacions mereixen 
 
METROPOLITANA NORD, COMUNICATS 
27  Setembre, 2023
Han estat reiterades les denúncies d’aquesta pràctica. Des del SAP i des de l’SME recordem que cal evitar el patrullatge d’un sol efectiu       
COMUNICATS 
26  Setembre, 2023
SAP i SME denuncien les planificacions de treball en cap de setmana després de la setmana de treball en torn de tarda.  
 
 
COMUNICATS 
7  Agost, 2023
SPC, CAT, USPAC i SEGCAT han acceptat el “joc de la bona imatge” del Departament d’Interior i han blanquejat una falsa i innecessària negociació de mesures que ja estaven reconegudes per la pròpia llei 
 
 
 
COMUNICATS, INVESTIGACIÓ 
5  Agost, 2023
Malgrat que per l’increment de nivell pugui semblar que l’Administració ha reconegut a l’especialitat d’investigació, és evident que s’ha perdut una oportunitat en la millora de les seves condicions laborals     
 
 
 
3  Agost, 2023
El nou acord contempla l’adequació de l’hora extraordinària, al preu de l’hora ordinària del nivell mínim de cada categoria professional del cos de mossos d’esquadra       
 
 
 
COMUNICATS 
2  Agost, 2023
La signatura de l’Acord ha donat oxigen a un Departament d’Interior que no ha perdut l’oportunitat de vendre una imatge de millores salarials inexistent, que incrementa el greuge entre els propis mossos.      
 
 
 
CENTRAL, COMUNICATS 
1  Agost, 2023
En aquesta reunió s’ha confirmat que a partir del 4 de setembre els horaris d’entrada al serveu passaran a ser a les 06:00, a les 14:00 i a les 22:00 hores. 
 
 
 
COMUNICATS 
26  Setembre, 2023
En un escrit adreçat a la SGRH les dues organitzacions sindicals hem demanat recuperar el límit geogràfic que existia previ a la Instrucció 8/2013. 
 
COMUNICATS, INVESTIGACIÓ 
25  Setembre, 2023
En la reunió celebrada SAP i SME hem insistit en la necessitat d’obrir una mesa de negociació exclusiva que permeti abordar qüestions únicament de l’especialitat d’investigació  
 
METROPOLITANA NORD, ESCRITS 
25  Setembre, 2023
SAP i SME registren un escrit denunciant el mal estat de les dependències policials de la Comissaria de Sant Adrià. Urinaris inutilitzats, brutícia, clavegueram obert i presència de rates son algunes de les deficiències denunciades.   
 
PONENT, COMUNICATS 
15  Setembre, 2023
El passat dimarts aquestes dependències, malgrat se’ns va informar que s’arreglaria el problema, van tornar a patir noves inundacions.  
 
METROPOLITANA BARCELONA, COMUNICATS 
4  Setembre, 2023
En ser detinguts per robatori amb violència, un dels detinguts no va dubtar en agredir amb arma blanca als efectius policials. Després de comparèixer com acusació particular, el Jutjat ha ordenat el seu ingrés a presó.   
 
COMUNICATS 
31  Agost, 2023
Aquest 30 d’agost el Departament d’Interior “explotava” el seu màrqueting a xarxes i altres mitjans amb l’anunci de la incorporació de 762 efectius. La notícia real és que en són 78 menys dels previstos. 
 
El més llegit
 
a les xarxes (segueix-nos)
 
VEURE MÉS ENTRADES
Tria un any per veure el resum anual:  
Política de Cookies