Anar al formulari
 
Tens una consulta?
 
Forma't amb FEPOL
 
Persones afiliades
 
COMUNICATS 
6  Maig, 2024
Per primera vegada, un estudi científic posa nota a la salut mental del cos de mossos d’esquadra. Els resultats haurien de fer reflexionar de manera immediata al Govern de la Generalitat. 
 
COMUNICATS 
28  Maig, 2024
Les dues organitzacions sindicals hem presentat una Sol·licitud d’Accés a la Informació Pública reclamant saber quantes assistències jurídiques s’han demanat i quantes d’elles s’han concedit i denegat. 
COMUNICATS 
28  Maig, 2024
SAP i SME vam demanar que es garantís la possibilitat a totes les persones participants de poder fer les proves amb independència del quadrant i del torn que tinguin planificat 
COMUNICATS 
27  Maig, 2024
Des del SAP i des de l’SME us oferim l’assessorament necessari en relació a aquesta qüestió.  
 
 
COMUNICATS, TRÀNSIT 
23  Maig, 2024
Des d’ambdues organitzacions sindicals valorem positivament la nova estructura de la Comissaria i l’intent per potenciar l’especialitat.  
 
ESCRITS, TRÀNSIT 
20  Maig, 2024
Les dues organitzacions sindicals hem adreçat un escrit a la SGRH humans reclamant informació i claredat sobre aquesta qüestió 
 
COMUNICATS 
17  Maig, 2024
Els funcionaris de presons cobraran aquest mes de maig l’increment mínim del 13% pactat amb el Govern a finals del mes d’abril!           
COMUNICATS 
16  Maig, 2024
Emplacem als sindicats signants de l’Acord, que instin l’Administració a reunir-se en la Comissió de Seguiment i solucionin el desgavell que està causant l’aplicació d’aquest Acord.  
 
 
COMUNICATS 
3  Maig, 2024
Des del SAP i l’SME tornem a exigir al Departament d’Interior que no derogui unilateralment el premi de vinculació i ens doni una resposta immediata a la situació d’aquesta qüestió. 
 
 
 
COMUNICATS 
2  Maig, 2024
Aquesta nova instrucció manté l’esperit de l’antiga Instrucció 2/2002 i incorpora un quart servei als tres que ja estaven contemplats. 
 
 
 
COMUNICATS 
30  Abril, 2024
Alguns serveis d’administració podrien estar obligant als efectius policials a signar l’acceptació del judici per videoconferència sota l’amenaça de no pagar el judici en cas de no fer-ho. 
 
 
 
COMUNICATS 
30  Abril, 2024
Els greuges comparatius que ha generat del darrer acord i l’estigmatització de les “tasques de despatx” dificulta que hi hagi efectius voluntaris per assumir aquestes tasques. 
 
 
 
COMUNICATS 
26  Abril, 2024
L'engany i la falta de respecte del Departament d'Interior cap als treballadors i treballadores es fa més evident.         
 
 
 
GIRONA, COMUNICATS 
15  Maig, 2024
La vergonyant situació fa que els efectius s’acumulin als vestidors i que la manca d’espai constitueixi fins i tot, una manca de respecte.   
 
COMUNICATS 
10  Maig, 2024
Davant les sospites, SAP i SME hem reclamat per la Llei de Transparència que se’ns informi de totes les dades relacionades amb la tramitació d’aquestes denúncies.  
 
PONENT, COMUNICATS 
9  Maig, 2024
Els comandaments fan cas omís a la nota de la SGRH amb relació a l'abonament en concepte de serveis extraordinaris prestats al dispositiu electoral i canvis de planificació amb relació a les eleccions al Parlament de Catalunya       
 
COMUNICATS 
8  Maig, 2024
Malgrat les bases de la convocatòria no contemplen una entrevista, el Director general de la policia convoca a les dues persones aspirants aquest mateix divendres i a dos dies de la jornada electoral.   
 
7  Maig, 2024
Entrevista al Secretari General de SAP-FEPOL, Pere Garcia, al programa del Món a RAC1 amb Jordi Basté 
 
COMUNICATS, TRÀNSIT 
7  Maig, 2024
No tenir aquest tipus de jaqueta provoca que els efectius, en dies de pluja s’exposin de manera directa a les inclemències meteorològiques. 
 
El més llegit
 
a les xarxes (segueix-nos)
 
VEURE MÉS ENTRADES
Tria un any per veure el resum anual:  
Política de Cookies