Anar al formulari
 
Tens una consulta?
 
Forma't amb FEPOL
 
Persones afiliades
 
COMUNICATS 
13  Maig, 2022
El passat dimarts 10 de maig, el Govern de la Generalitat va ratificar l'Acord signat el 3 de març del 2022 entre el Departament d'Interior i totes les organitzacions sindicals a excepció d'USPAC. Per tant les mesures que contempla l'esmentat acord ja son d'aplicació.    
 
METROPOLITANA NORD, COMUNICATS, TRÀNSIT 
16  Maig, 2022
Les organitzacions sindicals hem estat emplaçades a una reunió el proper 18 de maig per informar-nos del trasllat del Sector de Trànsit de Sabadell a la comissaria de Cerdanyola.   
COMUNICATS 
16  Maig, 2022
El passat divendres 13 de maig, en el marc del Comitè de Seguretat i Salut Laboral, l'Administració ens va informar de les mesures de prevenció a seguir en els centres de treball contra la COVID-19. Des de la nostra organització sindical hem demanat que es garanteixi la dotació de tot el material preventiu necessari.    
ESCRITS 
10  Maig, 2022
La nostra organització sindical ha denunciat deficiències en la neteja i higienització de les fundes d'armilles que es reutilitzen i es lliuren a efectius policials del cos de mossos d'esquadra. En un escrit presentat avui hem reclamat que s'incrementi les mesures de control d'aquestes peces i que s'asseguri que, quan es tornen a lliurar, estiguin en un estat idoni.   
 
 
COMUNICATS 
10  Maig, 2022
Des de la nostra organització celebrem el resultat esconòmic obtingut de la 1a cursa solidària mossos d'esquadra - La Lucha de Abril. Una cursa que a més ha servit per apropar el cos de mossos d'esquadra a la ciutadania. Seguim!  
 
COMUNICATS 
10  Maig, 2022
En la reunió celebrada ahir es van tractar únicament dos punts: les convocatòries d'ascens a les categories de l'escala executiva i superior amb el criteri administratiu després de la derogació de l'article 25bis de la 10/1994 (dispensa de titulació) i la proposta d'Instrucció sobre provisió temporal de llocs de treball del cos de mossos d'esquadra. 
 
COMUNICATS 
10  Maig, 2022
Una incidència amb la gestió de les imatges que recullen les càmeres està dificultant la utilització dels dispositius conductors d'energia (DCE). Des de la nostra organització sindical hem presentat un escrit reclamant al DGP que faci complir el concurs de licitació d'aquest material i que, en cas de no complir-se, es sancioni a les empreses adjudicatàries  
COMUNICATS, TRÀNSIT 
5  Maig, 2022
El 2021 ha estat un any especialment greu respecte els accidents provocats per espècies cinegètiques. Elaborar un Pla preventiu que redueixi aquesta tipologia d'accidents és absolutament necessari. Des de la nostra organització sindical reclamem actuacions conjuntes de tots els actors implicats en aquesta qüestió i que no tota la responsabilitat recaigui sobre el cos de mossos d'esquadra 
 
 
PONENT, COMUNICATS 
27  Abril, 2022
En algunes dependències policials s'han ubicat la sala de declaracions judicials en el pàrquing. Uns pàrquings que s'han convertit a més de sales de declaracions (per manca d'espais) sales de brífing i sales de reunion, com és el cas de les comissaries de Mollesrussa i Borges Blanques. Específicament per a les declaracions judicials, aquesta pràctica afecta la qualitat de la declaració, a més que exposa a l'efectiu policial a distraccions que haurien de ser evitades.    
 
 
 
METROPOLITANA BARCELONA, ESCRITS 
27  Abril, 2022
Davant dels casos d'aquesta patologia relacionada amb els llocs de treball, des de la nostra organització reclamem el compliment de les mesures de seguretat. En el darrer escrit i davant la presència d'un cas, reclamem millores al despatx d'URPAC ubicat a l'ABP de Sant Andreu de Barcelona. 
 
 
 
27  Abril, 2022
La nostra organització sindical ha registrat avui un escrit denunciant l'estat d'algunes qüestions d'aquesta Unitat, com per exemple l'estat dels vehicles i la caducitat dels extintors, i reclamant per tant les millores necessàries i el compliment de la legislació de seguretat i salut laboral.  
 
 
 
COMUNICATS 
21  Abril, 2022
Les diferències entre cossos especials de la Generalitat segueix essent enorme. A més, després de l'Acord de 2022, malgrat s'ha posat ordre en les retribucions de les escales intermèdia, executiva i superior, cal fer-ho també amb les de l'escala bàsica.  
 
 
 
COMUNICATS, INVESTIGACIÓ 
20  Abril, 2022
En el darrer concurs, el 80% de les places de la categoria de mosso/a han quedat sense cobrir i un 50% en la categoria de caporal/a. És evident que davant d'aquest escenari cal obrir de manera immediata el debat que posi fi a les condicions laborals d'aquesta especialitat, la qual recordem és una de les que més prestigi dona al cos amb la resolució de casos.       
 
 
 
COMUNICATS 
3  Maig, 2022
Resum dels punts tractats a la darrera Comissió de material que des de la nostra organització sindical vam presentar.      
 
COMUNICATS 
3  Maig, 2022
Després que la Mesa General de la Funció Pública acordés una ampliació de de drets per al personal funcionari de la Generalitat de Catalunya, ahir es va debatre la seva aplicació per a les persones membres del cos de mossos d'esquadra, en el Grup de Treball d'horaris i conciliació del cos de mossos d'esquadra  
 
METROPOLITANA BARCELONA, ESCRITS 
3  Maig, 2022
 La Unitat Regional de Seguretat Ciutadana de Barcelona i la resta de persones membres del cos que desenvolupen les seves funcions en motocicleta se'ls doti de la funda que va col·locada a la cama. Demanda que hem acreditat necessària mitjançant informe pericial des de l'any 2015  
 
COMUNICATS, ORDRE PÚBLIC 
2  Maig, 2022
Resum de les qüestions exclussivament d'ordre públic tractats a la darrera Comissió de mtaerial del cos de mossos d'esquadra. Per ampliar la informació o per aportar qüestions per a reunions futures us podeu posar en contacte amb la nostra xarxa de delegats.    
 
COMUNICATS 
27  Abril, 2022
Arran de les moltes consultes relatives al concurs general, des del Sindicat Autònom de Policia fem un recordatori de les qüestions tractades en el darrer Consell de la Policia del passat 19 d'abril sobre aquesta qüestió.  
 
COMUNICATS 
27  Abril, 2022
Des de FEPOL, Federació a la qual està integrat el Sindicat Autònom de Policia, ofereixen a les persones membres del cos de mossos d'esquadra que hi esteu afiliades, el curs per promoció interna de la categoria de caporal o caporala. Un curs amb normativa actualitzada que s'obrirà el proper 15 de maig.        
 
El més llegit
 
a les xarxes (segueix-nos)
 
VEURE MÉS ENTRADES
Tria un any per veure el resum anual:  
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto