Anar al formulari
 
Tens una consulta?
 
Forma't amb FEPOL
 
Persones afiliades
 
COMUNICATS 
18  Gener, 2023
Per primera vegada, la Seguretat Social reconeix que la contingència per SARS-CoV-2 s'ha d'assimilar a accedient de treball als efectes econòmics la qual cosa significa un gir de 180 graus en el reconeixememt de les contingències per aquesta malaltia. 
 
ESCRITS 
26  Gener, 2023
Seguint les recomanacions de la OMS, les bomberes poden disposar del gaudiment d'aquest dret fins als dos anys, a diferència de Mossos, que només el pot gaudir durant el primer any,       
COMUNICATS 
26  Gener, 2023
En la reunió celebrada avui, 26 de gener de 2023, s’ha tractat la modificació del decret 401/2006, de 24 d'octubre, pel qual s'aprova el Reglament de provisió de llocs de treball del cos de mossos d'esquadra.            
ESCRITS, ORDRE PÚBLIC 
26  Gener, 2023
Hem adreçat un escrit a la SGRH instant a la revisió de les furgonetes que generen gasos a l'interior dels vehicles sota l'advertència que, si no es reverteix la situació, interposarem la corresponent denúncia a Inspecció de Treball.   
 
 
METROPOLITANA SUD, COMUNICATS, INVESTIGACIÓ 
25  Gener, 2023
En data 18 de gener va tenir lloc telemàticament la reunió informativa convocada pels comandaments de la Regió Metropolitana Sud amb relació al nou sistema de guàrdies que es vol implantar pròximament.        
 
COMUNICATS, INVESTIGACIÓ 
24  Gener, 2023
El dia 23 de gener va tenir lloc la reunió amb els comandaments de la Comissaria d’Investigació Criminal, els representants dels serveis d’administració i els sindicats representatius. Tot seguit us fem un resum dels temes tractats:        
 
ESCRITS 
24  Gener, 2023
El passat 26 de març del 2021 ja vam informar el Departament d'Interior de tot un seguit d'anomalies i incompliments sobre la LPRL. Sorprèn que, pràcticament després de dos anys, aquest problema no s'han resolt, tot el contrari, s'ha agreujat.   
COMUNICATS, TRÀNSIT 
24  Gener, 2023
Aquests són els principals punts tractats amb la reunió que vam mantenir amb la CGMO i amb el SAUC (Servei d’Administració de les Unitats Centrals):       
 
 
METROPOLITANA BARCELONA, ESCRITS 
12  Gener, 2023
Fruit de l'Acord del 2015, les Oficines de suport han d'inicar l'any policial amb tota la planificació anual prevista. A aquest efecte, per necessitats del servei, son freqüents els canvis d'escamot o de quadrants. En aquests casos, la nostra organització sindical defensa que son canvis de planificació i per tant, al superar-se els sis canvis que determina la normativa, s'han d'aplicar els coeficients corresponents.  
 
 
 
COMUNICATS 
12  Gener, 2023
A partir de l'1 d'abril del 2023 entrarà en vigor el nou protocol de comunicació de baixes mèdiques que s'ha aprovat recentment. En aquest comunicat us expliquem les principals novetats 
 
 
 
COMUNICATS, ESCRITS, TRÀNSIT 
10  Gener, 2023
Malgrat segons el cronograma informat en el Consell de la Policia, l'Administració havia de convocar el concurs durant la setmana del 14 de novembre, hem arribat a finals d'any i l'especialitat de trànsit encara no té coneixement de quan es convocarà el procés. És per això que la nostra organització sindical (a més de portar aquest punt novament al Consell de la Policia) ha reclamat per escrit la publicació immediata del concurs de provisió. 
 
 
 
COMUNICATS, TRÀNSIT 
9  Gener, 2023
Després de l'escrit de la nostra organització sindical denunciant la manca de vehicles als vorals de l'AP-7 i reclamant una solució immediata al respecte, el SCT licitarà de nou aquest servei amb el qual es reduirà considerablement el risc per als efectius del cos de mossos d'esquadra i per a la resta de persones usuàries de les vies.  
 
 
 
PONENT, COMUNICATS 
9  Gener, 2023
Entre dos i quatre efectius com a màxim han cobert la jornada de nit les darreres setmanes. Un número d'efectius que es mostra absolutament insuficient davant l'increment de fets delictius que, com a l'Horta de Lleida, generen la normal sensació d'inseguretat ciutadana.     
 
 
 
COMUNICATS, ORDRE PÚBLIC 
20  Gener, 2023
Després de tres anys d'instrucció, el Jutajt d'Instrucció 1 de Tarragona ha arxivat la causa concloent que l'atropellament va ser absolutament involuntari i inevitable per part dels efectius policials.  
 
COMUNICATS 
18  Gener, 2023
En algunes destinacions del cos de mossos d'esquadra, les planificacions del servei contempla el perllongament ordinari del torn. Aquesta qüestió atempta de forma directa contra el Decret de jornada i horari. Per aquest motiu la nostra organització sindical ha reclamat una revisió d'aquestes pràctiques i el respecte per la normativa vigent  
 
COMUNICATS, INVESTIGACIÓ 
18  Gener, 2023
Resum dels punts tracats a la darrera reunió de la Comissaria General d'Informació a la qual hi van assistir els responsables de la Comissaria, responsables de la Comissaria General Tècnica, els Serveis d'Administració de les Unitats Centrals i les organitzacions sindicals representatives. 
 
COMUNICATS 
13  Gener, 2023
Avui s'ha reunit en sessió ordinària el Consell de la Policia de la Generalitat - mossos d'esquadra. En aquest comunicat us informem dels extrems més rellevants que s'hi han tractat. 
 
COMUNICATS, TRÀNSIT 
12  Gener, 2023
Avui hem tingut coneixement que el concurs de trànsit no es publicarà fins el mes de març incomplint-se així, la previsió que segons el cronograma del 2022, estava prevista per a la nostra especialitat. Sense cap tipus d'informació  
 
COMUNICATS, TRÀNSIT 
12  Gener, 2023
Alguns vehicles "nous" adquirits ara fa dos anys acumulen més de 250.000 quilòmetres. Aquest ritmre serà impossible de seguir, més quan els vehicles (en els darrers dos anys) han funcionat les 24 hores al dia sense descans  
 
El més llegit
 
a les xarxes (segueix-nos)
 
VEURE MÉS ENTRADES
Tria un any per veure el resum anual:  
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto