Anar al formulari
 
Tens una consulta?
 
Forma't amb FEPOL
 
Persones afiliades
 
CAMP DE TARRAGONA, COMUNICATS 
16  Juny, 2022
Davant la convocatòria de concentració proposada per al proper 21 de juny a les 14:30 hores, la nostra organització sindical comunica que hi estarà present i que dona suport a les legítimes reivindicacions col·lectives de les persones membres del cos de mossos d'esquadra que pateixen des de fa massa temps ja, una situació crítica que atempta de manera flagrant contra la seva salut.     
 
COMUNICATS, TRÀNSIT 
1  Juliol, 2022
El passat 23 de juny, un efectiu de trànsit va ser víctima d'un atemptat quan patrullava sol. Malgrat el Consell de la Policia acordés, sota les ordres del llavors Cap del Cos Major Trapero, no permetre el patrullatge unipersonal, aquest es segueix produint motiu pel qual la nostra organització sindical ho torna a denunciar.  
METROPOLITANA BARCELONA, ESCRITS 
1  Juliol, 2022
La falta d'efectius que pateixen aquestes destinacions i la sobrecàrrega de treball que assumeixen els que encara hi treballen obliga a adoptar mesures extraordinàries per tal que deixin de patir les greus conseqüències que la situació genera com és per exemple l'estrés laboral.  
ESCRITS, TRÀNSIT 
1  Juliol, 2022
En un escrit adreçat a la SGRH la nostra organització sindical ha denunciat que en algunes ART es planifiquen jornades de fins a 14 hores, la qual cosa és contrària a la normativa vigent i a l'Acord de 2018 sobre jornada i horari dels efectius de trànsit 
 
 
COMUNICATS 
28  Juny, 2022
Temperatures superiors als 42ºC han d'aguntar efectius de les ARRO i persones que son traslladades a l'interior de les furgonetes del cos de mossos d'esquadra per les deficiències en el sistema de climatització d'aquests vehicles. 
 
METROPOLITANA SUD, COMUNICATS 
28  Juny, 2022
Després que la setmana passada ens concentréssim denunciant la situació de la Sala 112 de Reus, la situació de la resta de Sales de Coordinació del cos no és diferent. Insistim en la necessitat de dimensionar les sales (totes elles) incorporant els efectius necessaris que permeti garantir el descans dels operadors i de les operadores durant la jornada laboral 
 
CENTRAL, ESCRITS 
23  Juny, 2022
En la denúncia presentada, la nostra organització sindical ha reportat l'incompliment en matèria de prevenció de riscos i salut laboral en tant que aquesta destinació (a l'igual que la resta de SRC) no tenen l'avaluació de riscos que la llei estipula i no garanteixen els períodes de descans que qualsevol persona treballadora que treballa davant de pantalles ha de tenir 
COMUNICATS, TRÀNSIT 
23  Juny, 2022
Aquesta nit s'han convocat a treballar a una quantitat d'especialistes, alguns dels quals no disposaran de vehicle per fer front al dispositiu de la Revetlla de Sant Joan. Alguns sectors com els de Mollet o Mataró, entre turismes, furgonetes o 4x4, només tenen dos vehicles per a tota la comissaria. 
 
 
METROPOLITANA SUD, COMUNICATS 
16  Juny, 2022
En una reunió mantinguda entre els màxims responsables de la Comissaria i els màxims responsables de la nostra organització sindical, SAP-FEPOL va poder reclamar la necessitat de millorar en la planificació de les jornades de romanent. Des de la nostra organització agraïm el to i les formes mantingudes a la reunió.  
 
 
 
ESCRITS 
15  Juny, 2022
En els darrers 10 anys, mentre el preu de la benzina s’ha incrementat un 34,1%, el del gasoil ho ha fet un 39,8%. Per tant des de la nostra organització sindical s'ha reclamat obrir el marc de negociació que permeti una actualització del preu de l'import incorporant a tots els Departaments que tenen responsabilitat en aquesta qüestió. 
 
 
 
GIRONA, COMUNICATS 
15  Juny, 2022
Des de la nostra organització sindical us traslladem un resum dels punts tractats en aquesta reunió a la qual, i a diferència d'altres anteriors, hi ha assistir el Cap de la Secció de Gestió i Planificació Horària de la SGRH per tractar exclusivament el punt de la imputació horària a l'AIC GIrona 
 
 
 
CAMP DE TARRAGONA, COMUNICATS 
15  Juny, 2022
Malgrat en aquesta destinació han de ser un mínim de trenta-dues (32) les persones que han de gestionar la càrrega de treball, aquesta setmana (igual que en d'altres) ho està fent amb deu (10) persones menys, la qual cosa (tal i com denunciéssim en comunicat de 7 de juny) atempta contra la salut de les persones  
 
 
 
GIRONA, ESCRITS 
13  Juny, 2022
En les darreres setmanes aquesta comissaria ha patit un increment d'incidents conseqüència dels quals, un número important d'efectius del cos de mossos d'esquadra han resultat ferits de diversa consideració. No obstant, els Caporals responsbles del torn no disposen de Dispositiu Conductor d'Energia.       
 
 
 
COMUNICATS, INVESTIGACIÓ 
23  Juny, 2022
Resum dels punts tractats a la reunió entre les organitzacions sindicals representatives del cos de mossos d'esquadra i els comandaments de la Comissaria General d'Investigació Criminal. 
 
COMUNICATS 
23  Juny, 2022
Resum dels punts tracats en la sessió que es va duu a terme ahir a les 16:00 hores. Per qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb els nostres delegats i les nostres delegades,  
 
METROPOLITANA BARCELONA, COMUNICATS 
21  Juny, 2022
El Departament de Presidència ampliarà l'espai actual destinat als efectius del cos de mossos d'esquadra encarregats de la seguretat del Palau de la Generalitat. Així mateix es reubicarà la zona freda, s'incrementarà la força del sistema de ventilació i renovació de l'aire i es canviarà el mobiliari gastat.  
 
CAMP DE TARRAGONA, COMUNICATS 
20  Juny, 2022
El passat 15 de juny es va dur a terme la reunió regional. Amb aquest comunicat us traslladem les qüestions denunciades i defensades per la nostra organització sindical 
 
CAMP DE TARRAGONA, COMUNICATS 
20  Juny, 2022
Les hores extraordinàries que estaven previstes que s'oferissin a partir del proper 27 de juny s'han avançat per fer-les a partir de demà 21 de juny. No obstant des de la nostra organització sindical som conscients que la solució del problema no passa per més hores extraordinàries, sinó per modificar un model obsolet i ineficient que ha fet fallida.       
 
COMUNICATS 
17  Juny, 2022
Per segona vegada, la nostra organització sindical assoleix una sentència favorable que reconeix, per a les famílies monoparentals de les persones membres del cos de mossos d'esquadra, els mateixos drets que tenen les famílies biparentals o clàssiques.   
 
El més llegit
 
a les xarxes (segueix-nos)
 
VEURE MÉS ENTRADES
Tria un any per veure el resum anual:  
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto