Anar al formulari
 
Tens una consulta?
 
Forma't amb FEPOL
 
Persones afiliades
 
COMUNICATS 
3  Juny, 2024
El Jutjat accepta íntegrament els arguments sindicals i ordena al Departament d’Interior paralitzar la convocatòria fins a la resolució de la demanda contenciosa-administrativa     
 
29  Maig, 2024
Malgrat estar en funcions, el Departament d’Interior convoca un Consell de la Policia extraordinari per comunicar la modificació del decret d’eleccions i pagar així els favors prestats.   
METROPOLITANA NORD, COMUNICATS 
21  Juny, 2024
Des d’ambdues organitzacions sindicals tornem a denunciar que durant aquest 2024, Pineda no ha rebut cap efectiu de reforç.  
METROPOLITANA SUD, COMUNICATS 
21  Juny, 2024
Gairebé dos anys després que el mur perimetral de la Comissaria d’Igualada caigués sobre el vehicle particular de quatre companys, aquests segueixen sense rebre resposta de l’Administració. 
 
 
METROPOLITANA BARCELONA, COMUNICATS 
21  Juny, 2024
El Grup Regional de Motos sempre ha estat cabdal per fer front a les necessitats operatives d'una ciutat tan complexa com Barcelona i no ha obtingut mai el reconeixement que es mereix.  
 
CAMP DE TARRAGONA, COMUNICATS 
20  Juny, 2024
Nova reunió entre els serveis d’administració, els Caps de la Regió i les organitzacions sindicals. 
 
COMUNICATS, TRÀNSIT 
17  Juny, 2024
Tornem a denunciar la falta de professionalitat per part de l’Administració, la manca d’organització i nul respecte als efectius de l’especialitat de Trànsit. 
GIRONA, COMUNICATS 
17  Juny, 2024
SAP i SME hem presentat aquesta proposta al Consell de la Policia. L’Administració i l’Operativa ho veuen amb bons ulls.    
 
 
COMUNICATS, INVESTIGACIÓ 
10  Juny, 2024
Des del SAP i des de l'SME hem presentat un escrit denunciant la innexistent formació específica per aquests efectius policials. Malgrat els canvis normatius i malgrat les necessitats específiques, les Unitats de Policia Administrativa no tenen a dia d'avui una formació que atengui les seves necessitats particulars.    
 
 
 
GIRONA, ESCRITS 
10  Juny, 2024
Després que s'hagi decidit reobrir aquesta destinació, recordem que les places antigues van quedar extingides. A dia d'avui es vol recuperar els efectius mitjançant diversos oferiments. Aquesta fórmula provoca que els efectius guanyin la plaça en comissió de serveis o adscripció provisional. Una forma de provisió que, al nostre entendre, no hauria de produir-se.   
 
 
 
METROPOLITANA SUD, COMUNICATS 
7  Juny, 2024
Tornen les altes temperatures, la previsió del Departament torna a fallar i els mossos en paguem les conseqüències 
 
 
 
COMUNICATS, ORDRE PÚBLIC 
7  Juny, 2024
SAP i SME instem a tota la BRIMO que, si esteu de festa i no us compensen la disponibilitat NO agafeu el telèfon. No esteu obligats a fer-ho!  
 
 
 
COMUNICATS 
7  Juny, 2024
Des del SAP-FEPOL i SME-FEPOL seguim insistint que cal dotar de transparència i fàcil comprensió les retribucions de la nòmina.         
 
 
 
COMUNICATS, ORDRE PÚBLIC 
14  Juny, 2024
Els canvis d’horari continus, la pressió i la càrrega de treball que assumeixen tensen la corda a uns límits mai vistos. 
 
COMUNICATS 
14  Juny, 2024
L’ENGANY del Departament d’Interior i algunes organitzacions sindicals es torna a fer evident. 
 
COMUNICATS 
14  Juny, 2024
Com a qüestió més destacada se’ns ha assegurat que el premi de vinculació es manté (de moment). La sessió ha quedat posposada per manca de temps  
 
12  Juny, 2024
Són moltes les vegades que SAP i SME hem demanat una mesa específica d’investigació. Avui tornem a reclamar millores.  
 
METROPOLITANA SUD, COMUNICATS 
12  Juny, 2024
Si el passat 7 de juny denunciàvem les altes temperatures, avui hem de denunciar plagues d’insectes 
 
COMUNICATS, ORDRE PÚBLIC 
10  Juny, 2024
Resum dels punts tractats en la darrera reunió entre els Caps de la CG d'Intervenció, els serveis d'administració de les unitats centrals i les organitzacions sindicals amb representació al Consell de la Policia   
 
El més llegit
 
a les xarxes (segueix-nos)
 
VEURE MÉS ENTRADES
Tria un any per veure el resum anual:  
Política de Cookies