Anar al formulari
 
Tens una consulta?
 
Forma't amb FEPOL
 
Persones afiliades
 
COMUNICACIÓ 
12  Gener, 2022
Declaracions del portaveu de la FEPOL al programa Antena Abierta d'Antena 3 en el qual reclamem, de nou, les càmeres personals per a les persones membres de tots els cossos policials 
 
COMUNICATS 
26  Gener, 2022
        
COMUNICATS 
21  Gener, 2022
Després que s'hagin publicat les pre-bases del que serà el proper concurs general, totes les organitzacions sindicals representatives hem mantingut una reunió en la qual s'ha acordat treballar de manera unitària una proposta que millori, corregeixi i incorpori el màxim dels punts que generen més queixes per part dels/les companys/es quan participin en els futurs concursos generals.    
TERRES DE L'EBRE, COMUNICATS 
21  Gener, 2022
Un any després que els efectius d'aquesta Unitat rebessin la formació obligatòria per a l'exercici de les seves funcions, a dia d'avui i de manera inadmissible no han rebut les indemnitzacions que per normativa els correspon, Malgrat haver avançat ells mateixos el cost que van suposar els desplaçaments, les manutacions i fins i tot les pernoctacions encara (i a diferència dels efectius policials de Palamós i Vilanova) no han recuperat els diners avançats.  
 
 
COMUNICATS, TRÀNSIT 
19  Gener, 2022
Després que la Secció Sindical de Trànsit de la nostra organització sindical denunciés la imminent caducitat dels cascs dels efectius de trànsit, en la sessió ordinària del Consell de la Policia d'avui se'ns ha comunicat la licitació d'aquest equip de protecció individual. 600 cascs per trànsit i 250 per a motoristes de USC s'adquiriran aquest 2022. Mateixa quantitat que es licitarà per al proper any 2023.   
 
19  Gener, 2022
Després que quedés ajornada la sessió ordinària del Consell de la Policia celebrada a finals d'any 2021, avui s'ha realitzat la segona sessió, de la qual us exposem els punts més rellevants en aquest comunicat  
 
14  Gener, 2022
Malgrat en la darrera convocatòria d'accés sortissin a concurs 218 places de la categoria de caporal, només 61 s'han contemplat en les pre-bases del concurs general el que suposa menys del 30% d'aquestes. Des de la nostra organització sindical considerem que un concurs general en cap cas pot incrementar la provisionalitat dels efectius policials i és evident que amb aquests números, el procés iniciat avui ho provoca     
14  Gener, 2022
Malgrat en el darrer concurs general la nostra organització sindical presentés propostes de millora que reduissin el pes d'un "mèrit" tant subjectiu com és el de la valoració del PGA-07 i incrementessin el pes de l'antiguitat al cos o el de l'experiència professiona, en la proposta de bases que avui se'ns ha fet arribar tot segueix igual. Així mateix creiem que son insuficients les places que han sortit a concurs i per tant, a la reunió del proper dilluns hi assistirem amb l'ànim de millorar unes pre-bases que considerem negatives des d'un primer moment.     
 
 
METROPOLITANA SUD 
14  Gener, 2022
Més de dos anys porta la nostra organització sindical denunciant les patètiques instl·lacions que el cos de mossos d'esquadra té a l'aeroport de Barcelona. Mentre alguns es passen la responsabilitat i la pilota passa d'una teulada a l'altra, les condicions segueixen essent les mateixes. A l'efecte SAP-FEPOL seguirà denunciant aquesta lmentable situació tantes vegades siguin necessàries i fins que algú li posi solució.   
 
METROPOLITANA NORD, ESCRITS 
7  Gener, 2022
El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha registrat un escrit adreçat a la Subdirectora General de Prevenció de Riscos i Salut Laboral del Departament d'Interior denunciant els incompliments de la normativa actual que pateixen els efectius destinats a aquesta Unitat del cos de mossos d'esquadra   
 
COMUNICATS 
7  Gener, 2022
Veient els fets ocorreguts el passat 28 de desembre a la localitat de Granollers, quan es va incendiar un vehicle logotipat amb els efectius i una persona detinguda al seu interior, des de la nostra organització sindical ens congratulem que (previ a aquests fets) s'hagin escoltat algunes propostes de millora dels nous turismes policials   
 
ESCRITS 
4  Gener, 2022
La nostra organització sindical s'ha fet ressó de la sentència del Tribunal Suprem el qual reconeix el dret d'una treballadora de l'Agència Estatal de l'Administració Tributària a percebre les indemnitzacions generades per la seva assistència a un exàmen de promoció interna. A l'efecte des del SAP-FEPOL ja hem reclamat el reconeixement d'aquest dret per a les persones membres del cos de mossos d'esquadra.      
 
METROPOLITANA BARCELONA, ESCRITS 
4  Gener, 2022
La nostra organització sindical ha presentat un escrit demanant a la Sub-direcció General de Recursos Humans que, de cares al proper concurs general, es publiquin places en aquesta destinació més quan, es veurà greument afectada per la jubilació anticipada de trenta-nou (39) dels seus efectius.   
 
ESCRITS 
4  Gener, 2022
Davant la denegació sistemàtica dels permisos d'assumptes personals, per la necessitat de fer front i assegurar el servei de seguretat pública com a conseqüència de l'alt percentatge de baixes per COVID, la nostra organització sindical ha demanat a la Sub-direcció que allargui (com ha fet en anys anteriors) el període per gaudir els permisos per assumptes personals.  
 
El més llegit
 
a les xarxes (segueix-nos)
 
VEURE MÉS ENTRADES
Tria un any per veure el resum anual:  
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto