Anar al formulari
 
Tens una consulta?
 
Forma't amb FEPOL
 
Persones afiliades
 
COMUNICATS 
5  Juny, 2023
Previ a la reunió, les organitzacions signants hem adreçat un nou escrit al Departament d’Interior tornant a especificar quines son les millores que proposem.      
 
METROPOLITANA BARCELONA, COMUNICATS 
5  Juny, 2023
En un escrit adreçat a la Prefectura, les dues organitzacions sindicals reclamen un aclariment respecte els rumors que circulen d’aquesta destinació.  
COMUNICATS 
30  Maig, 2023
Reunió entre els Comandaments de les sales de coordinació del cos de mossos d'esquadra, els serveis d'administració i les organitzacions sindicals representatives, en la qual es va abordar (entre d'altres temes) el futur model de sales i la manca d'efectius que pateixen totes les destinacions. 
METROPOLITANA NORD, COMUNICATS 
26  Maig, 2023
La nostra organització sindical reclamarà que els fets siguin considerats com a temptativa d'homicidi i s'assoleixi així una sentència exemplar contra un individu que ha intentat llevar la vida d'un efectiu del cos de mossos d'esquadra.   
 
 
COMUNICATS 
26  Maig, 2023
Veient que les negociacions s’han reprès i que el Departament d’Interior s’ha obert a prioritzar les mesures de caire econòmic, com a mostra de la confiança reclamada, considerem oportú desconvocar i ajornar la manifestació prevista pel proper dissabte 27 de maig a les 19:00 hores.   
 
COMUNICATS 
25  Maig, 2023
Les dues organitzacions sindicals coincidim en el fet que la Resolució impugnada no es pot emparar en les necessitats del servei per modificar les condicions laborals de les persones membres del cos de mossos d'esquadra, quan el Reial Decret que coneix les eleccions municipals es va publicar 3 d'abril.   
 
PONENT, COMUNICATS 
24  Maig, 2023
Amb els tres mòduls, els efectius policials podran deixar de canviar-se al pàrquing i ho podran fer en un espai on es garanteixi la seva privacitat.  
COMUNICATS 
23  Maig, 2023
Després de dos mesos en silenci, el Departament torna a convocar als sindicats a la mesa de negociació  
 
 
METROPOLITANA NORD, ESCRITS 
16  Maig, 2023
La nostra organització sindical ha reclamat reiteradament la necessitat d'incrementar les mesures de seguretat del pàrquing exterior del Complex Central del cos de mossos d'esquadra. No obstant, l'Administració segueix ignorant les nostres demandes. Avui, en un nou escrit, denunciem el robatori d'un vehicle d'alta gamma encartat en unes diligències judicials. 
 
 
 
METROPOLITANA NORD, COMUNICATS 
15  Maig, 2023
Resum dels punts que es van tractar a la darrera reunió entre els comandaments de CGRO, els serveis de les unitats centrals i les organitzacions sindicals representatives del cos de mossos d'esquadra 
 
 
 
COMUNICATS 
15  Maig, 2023
El passat 11 de maig, les organiztacions sindicals amb representació ens vam reunir amb la Comissaria General de Mobilitat. En aquesta reunió es van tractar temes específics de la Unitat Marítima essent únicament la nostra organització sindical la que va portar temes al respecte. En aquest comunicat us fem un resum dels punts que SAP-FEPOL va portar a la reunió específics de la Unitat Marítima 
 
 
 
COMUNICATS, TRÀNSIT 
15  Maig, 2023
La manca d'aquest material està provocant que els efectius policials de trànsit immobilitzin vehicles únicament amb la retirada de la documentació i amb cinta abalissadora. Unes maneres que no poden garantir que el vehicle denunciat deixi de circular per la via, suposant així un risc per a la seguretat del trànsit 
 
 
 
METROPOLITANA BARCELONA, COMUNICATS 
15  Maig, 2023
Amb aquest comunicat us exposem els punts que des de la nostra organització sindical he. portat a la darrera reunió entre lesCaps de la Regió, els serveis d'administració regional i demés sindicats 
 
 
 
COMUNICATS, INVESTIGACIÓ 
19  Maig, 2023
En aquest comunicat us fem un resum dels punts que s'han tractat a la reunió. Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb la Secció sindical d'investigació del SAP-FEPOL.    
 
COMUNICATS 
19  Maig, 2023
La Comissió d'avui s'ha convocat amb tres punts principals en l'ordre del dia. (1) Increment de l’import de la indemnització per l’ús de la roba particular, (2) Identificació d’RLT llocs escala intermèdia i (3) Torn de nit voluntari. 
 
COMUNICATS, INVESTIGACIÓ 
18  Maig, 2023
Reunió marcada per l'estat de l'especialitat i la urgència de mesures que caldria aplicar per recuperar condicions que faci efectiva la família d'investigació. Malgrat ho seguim reclamant, l'Administració segueix sense obrir un marc de diàleg específic per a l'especialitat d'investigació.   
 
COMUNICATS 
18  Maig, 2023
La nostra organització sindical ha tingut coneixement que alguns efectius policials que no se'ls pretén incorporar dins del dispositiu de seguretat del 28-M se'ls vol fer entrar a treballar a les 10:00 hores. Per aquest motiu recordem que la normativa vigent marca que l'horari d'entrada al servei en cap de setmana és de les 06:00 a les 08:00 hores.    
 
17  Maig, 2023
El proper 24 de maig (a les 11:00 i a les 18:00) les organitzacions sindicals convoquem assemblees telemàtiques. Si vols estar informat o informada CONNECTA-T'HI! (Us informarem properament de l'enllaç)    
 
COMUNICATS 
16  Maig, 2023
El titular del Jutjat 33 de Barcelona, malgrat la insistència de la DAI, considera que no ha resultat degudament justificada la perpetració del delicte pel qual era acusat el nostre company. Per aquest motiu (i per dues ocasions) els nostres serveis jurídics assoleixen l'arxiu de la causa. 
 
El més llegit
 
a les xarxes (segueix-nos)
 
VEURE MÉS ENTRADES
Tria un any per veure el resum anual:  
Política de Cookies