Anar al formulari
 
Tens una consulta?
 
Forma't amb FEPOL
 
Persones afiliades
 
COMUNICATS 
1  Desembre, 2022
Per primera vegada, una organització sindical del cos de mossos d'esquadra, ofereix de manera gratuïta un programa preventiu de detecció precoç de riscos psicosocials , malaltia mental i atenció personalitzada (gratuïta) en cas de ser necessari. Si ets un operador o una operadora de sala t'interessa estar-ne al cas. 
 
METROPOLITANA BARCELONA, ESCRITS 
5  Desembre, 2022
La nosra organització ha denunciat per escrit el mal fucnionament dels SPR 02641 Hands free que a dia d'avui utilitzen els efectius que realitzen les seves funcions policials de paisà. El seu mal funcionament dificulta la realització de les seves funcionsl. Des del SAP-FEPOL ja hem demanat la seva substitució.  
COMUNICATS 
5  Desembre, 2022
Resum de la Subcomissió que es va realitzar el passat 1 de desembre.   
COMUNICATS 
3  Desembre, 2022
Una vegada finalitzada la Comissió ha quedat constatat també amb les seves conclusions que no ha estat important el Model policial de Catalunya, sinó únicament el model d'ordre públic.      
 
 
INVESTIGACIÓ 
2  Desembre, 2022
La Sub-direcció general de recursos humans ignora les demandes de la nostra organització sindical i provocarà que, novament, alguns efectius no podran fer vacances amb la seva en tot l'estiu, 
 
PONENT, COMUNICATS 
1  Desembre, 2022
Des del 2020 ve denunciant la nostra organització sindical les condicions de la Comissaria de Mollerussa. La construcció de les noves dependències no pot servir d'excusa per vulnerar la normativa vigent sobre seguretat i salut laboral.  
 
METROPOLITANA SUD, COMUNICATS, ORDRE PÚBLIC 
30  Novembre, 2022
Més de tres hores de servei i amb el resultat de quinze persones detingudes tornen a posar en evidència les mancances que els efectius d'ordre públic del cos de mossos d'esquadra té en material.   
PIRINEU OCCIDENTAL, COMUNICATS 
30  Novembre, 2022
El Departaement d'Interior ha ignorat reiteradament els requeriments de la Inspecció de Treball i segueix provocant que els efectius policials destinats a aquesta Comissaria segueixin patint l'incompliment de la normativa sobre salut i seguretat laboral 
 
 
METROPOLITANA BARCELONA, ESCRITS 
16  Novembre, 2022
Des de fa ja molts anys, el Departament d’Interior dona la possibilitat a les víctimes d’un delicte de poder tramitar les seves pròpies denúncies a través d’internet. Aquesta circumstància, que en el seu inici va poder ser una eina útil per la ciutadania, a hores d’ara s´ha convertit en un servei que genera disfuncions en el dia a dia de les ABP.  
 
 
 
COMUNICATS 
16  Novembre, 2022
L'Administració (igual que fa amb els assumptes personals ordinaris) distribueix les hores dels ap per antiguitat en funció dels dies treballats per any policial. Nosaltres considerem que aquests dies d'assumptes personals es generen automàticament quan s'assoleix el trienni que el provoca.  
 
 
 
METROPOLITANA BARCELONA 
14  Novembre, 2022
Aquest matí, la nostra organització sindical s'ha reunit amb la Cap de la RPMB i amb els comandaments responsables de l'ACD de Barcelona, amb qui s'ha assolit el compromís (vista la nostra proposta) de fer de nou un procés de renovació d'efectius policials 
 
 
 
COMUNICATS 
11  Novembre, 2022
Malgrat se'ns ha comunicat un increment de setze (16) efectius en un nou oferiment, la nostra organització sindical no ha rebut resposta a cap de les preguntes plantejades. El silenci a les mateixes evidencia la nefasta gestió, no només amb la Sala 112 de Reus, sinó amb totes aquelles que encara estan obertes    
 
 
 
COMUNICATS 
10  Novembre, 2022
La nostra organització sindical traslladarà aquesta qüestió a la propera sessió del Consell de la Policia, per tal de rebre la justificació oportuna sobre la despesa en una campanya que, de portes endins, ha generat un debat i certa indignació també a tenir en compte.  
 
 
 
ESCRITS, INVESTIGACIÓ 
30  Novembre, 2022
En un nou escrit, la nostra organització sindical ha reclamat a la Subdirecció general de recursos humans saber quants efectius formen part de l'especialitat d'investigació així com quina ha estat l'evolució en els darrers anys.  
 
ESCRITS, TRÀNSIT 
30  Novembre, 2022
La nostra organització ha denunciat que les deficiències en parc mòbil estan provocant la planificació com a úniques patrulles de trànsit, de dotacions de paisà i en motocicleta la qual cosa posa en risc als efectius policials ja que els impedeix fer-se visibles en assistències a accidents de trànsit.   
 
METROPOLITANA NORD, ESCRITS, TRÀNSIT 
30  Novembre, 2022
Mesos després que aquestes dependències policials hagin rebut els efectius de trànsit de l'ART Nord, la manca d'espai s'ha fet més que evident i les aglomeracions en els vestidors (tant a l'inici com el final del servei) es produeixen diàriament. 
 
GIRONA, COMUNICATS 
22  Novembre, 2022
Resum de les qüestions plantejades per la nostra organització sindical a la reunió regional de Girona.  
 
METROPOLITANA BARCELONA, ESCRITS 
21  Novembre, 2022
Des de la nostra organització sindical hem demanat que s'estudiï aquesta proposta amb la qual es pugui enviar un missatge coherent amb les preocupacions i necessitats derivades de la gran problemàtica que implica l'ús de vehicles de combustió interna   
 
COMUNICATS, ESCRITS, TRÀNSIT 
21  Novembre, 2022
La nostra organització sindical ha adreçat un escrit al Director del Servei Català del Trànsit reclamant un Protocol d'actuació d'auxili a vehicles que no tenen contractat el servei d'assistència a carretera.  
 
El més llegit
 
a les xarxes (segueix-nos)
 
VEURE MÉS ENTRADES
Tria un any per veure el resum anual:  
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto