Anar al formulari
 
Tens una consulta?
 
Forma't amb FEPOL
 
Persones afiliades
 
COMUNICATS 
15  Octubre, 2021
Una setmana després de reunir-nos amb el Conseller d'Interior i malgrat que a principis d'octubre vam adreçar una carta al President de la Generalitat demanant-li reunió, a dia d'avui encara no tenim resposta. 
 
20  Octubre, 2021
El dissabte 23 d'octubre tu decideixes si defenses el sistema de seguretat pública o et quedes a casa   
COMUNICACIÓ 
19  Octubre, 2021
Tal i com hem vingut fent sempre, des de la nostra organització volem fer publicitat dels productes que el Jesús, el pare de la nostra Abril, posa a la venda per recaptar fons en la lluita contra la malaltia de la seva filla. No et quedis sense calendari i si en vols, demana'l ja!   
COMUNICATS, TRÀNSIT 
19  Octubre, 2021
Des de la publicació del darrer concurs, la nostra organització sindical va denunciar la insuficiència de les places. Avui, veient les conseqüències sobre el servei operatiu, hem de demanar un nou oferiment que permeti resoldre greus deficiències abans de la publicació i resolució del proper concurs de provisió previst per a l'any 2022.  
 
 
PONENT, COMUNICATS 
18  Octubre, 2021
Després d'una agressió a l'àrea de custòdia de la Comissaria de Lleida s'envidencia la manca de mesures de seguretat i la necessitat de fer actuacions que no exposin els efectius policials del cos de mossos d'esquadra. 
 
COMUNICATS, TRÀNSIT 
18  Octubre, 2021
Després que el passat 13 d'octubre denunciéssim la situació de caporals que han d'assumir funcions superiors, SAP-FEPOL avui denuncia la situació d'agents que, per falta de comandaments, han d'assumir funcions fins i tot de Cap d'ART  
 
COMUNICACIÓ 
15  Octubre, 2021
El portaveu de la FEPOL, Toni Castejón, reclama en el programa "El Vespre" de Televisió Espanyola la necessitat de deixar d'instrumentalitzar els cossos policials.  
GIRONA, COMUNICATS 
15  Octubre, 2021
Els efectius policials de la Comissaria de Santa Coloma de Farners pateixen una situació límit, conseqüència de la gran acumulació de substàncies estupefaent, alguna de la qual s'ha col·locat en espais que provoquen greus riscs contra la seguretat de les persones 
 
 
PONENT, COMUNICATS 
8  Octubre, 2021
Resum dels punts tractats a la darrera reunió entre els comandaments regionals, el servei d'administració i les organitzacions sindicals    
 
 
 
COMUNICATS 
8  Octubre, 2021
Avui les organitzacions sindicals del cos de mossos d'esquadra, de les policies locals i de les guàrdies urbanes ens hem reunit amb el Conseller d'Interior, el Secretari General d'Interior i el Director General de la Policia. Us exposem el comunicat conjunt de totes les organitzacions sindicals.   
 
 
 
8  Octubre, 2021
Segon comunicat conjunt de les organitzacions sindicals. 
 
 
 
CAMP DE TARRAGONA, COMUNICATS 
8  Octubre, 2021
Resum dels punts tractats a la darrera reunió regional. 
 
 
 
COMUNICACIÓ 
7  Octubre, 2021
Busquem la foto del Calendari del SAP-FEPOL 2022. Si vols participar tens de temps per enviar-nos la teva fotografia fins el 29 d'octubre del 2021. La persona guanyadora rebrà un premi de material policial. 
 
 
 
COMUNICATS, TRÀNSIT 
15  Octubre, 2021
Després que arran de les nostres demandes s'hagi demanat un nopu informe que revisi la necessitat de tancar o no, els sis sectors de trànsit, des de la nostra organització sindical esperem que aquest sigui objectiu, transparen i fugi de biaixos personals o d'intencions passades 
 
PONENT, COMUNICATS 
15  Octubre, 2021
Després d'haver-ho reclamat en les dues darreres reunions regionals, ja s'ha instal·lat el porter automàtic a l'oficina que mossos té a l'Ajuntament d'Artesa.  
 
COMUNICATS, TRÀNSIT 
13  Octubre, 2021
La nostra organització sindical ha demanat el reconeixement per aquells comandaments de l'escala bàsica que assumeixen funcions superiors per la manca de sergents 
 
COMUNICATS 
13  Octubre, 2021
Curs semipresencial amb una part presencial que es realitza al circuit de Karting de Sallent.  
 
PIRINEU OCCIDENTAL, COMUNICATS 
11  Octubre, 2021
Després que, de la denúncia presentada davant la Sub-direcció general de Prevenció de Riscos i Salut Laboral, no s'hagi fet cap actuació correctora, la nostra organització sindical ha presentat denúncia davant la Inspecció de Treball de la Seguretat Social. 
 
METROPOLITANA SUD, COMUNICATS 
11  Octubre, 2021
Massa temps porta la nostra organització sindical denunciant les lamentables condicons laborals d'aquesta destinació tan estratègica i crìtica com així agrada anomenar. No escoltar les demandes sindicals suposa una manca de respecte als mossos i mosses que hi estan treballant   
 
El més llegit
 
a les xarxes (segueix-nos)
 
VEURE MÉS ENTRADES
Tria un any per veure el resum anual:  
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto