Anar al formulari
 
Tens una consulta?
 
Forma't amb FEPOL
 
Persones afiliades
 
COMUNICATS 
26  Març, 2024
SAP i SME anunciem que, com a acte de protesta, no assistirem als actes de les esquadres. No obstant sí volem traslladar les nostres felicitacions a tot el col·lectiu.    
 
COMUNICATS 
16  Abril, 2024
La nova Instrucció de judicis vigent des del 29 de febrer, està deixant companys i companyes sense percebre indemnitzacions. 
METROPOLITANA SUD, COMUNICATS, ORDRE PÚBLIC 
16  Abril, 2024
 La flota sencera de furgonetes d’aquesta ARRO són la vergonya del cos i un clar exemple del risc físic i ambiental patit pels efectius policials.  
COMUNICATS 
11  Abril, 2024
Amb el nou acord, les retribucions per treball nocturn deixen de percebre’s en cas d’estar de baixa per contingència professional. 
 
 
COMUNICATS 
8  Abril, 2024
Denunciem que aquesta empresa contractada per Interior, davant processos d’adaptacions de llocs de treball, requereixi proves mèdiques als efectius policials indistintament sense causa o motiu justificat   
 
GIRONA, COMUNICATS, INVESTIGACIÓ 
3  Abril, 2024
La major part dels efectius de la Unitat Territorial d’Investigació de Girona denuncien el nou sistema de guàrdies regionals.  
 
GIRONA, COMUNICATS 
27  Març, 2024
Els Serveis jurídics de la FEPOL aconsegueixen l’anul·lació de dues sancions imposades per la DGP a un efectiu amb una clara intenció exemplaritzant.          
COMUNICATS 
27  Març, 2024
Arribada la nòmina del mes de març, les incidències detectades són moltes motiu pel qual l’Administració hauria de donar les explicacions pertinents. 
 
 
GIRONA, COMUNICATS 
20  Març, 2024
Des del SAP i des de l’SME us fem un resum dels punts que s’han tractat en la reunió d’avui entre els Caps de la Regió, els serveis d’administració i sindicats. 
 
 
 
COMUNICATS 
19  Març, 2024
La convocatòria a darrera hora d’una segona plaça de Major incrementa la distància entre la tropa i la direcció operativa i política del cos.   
 
 
 
COMUNICATS 
19  Març, 2024
Des del SAP i des de l’SME us fem un resum dels punts que van ser tractats en aquesta reunió. 
 
 
 
COMUNICATS, TRÀNSIT 
18  Març, 2024
Des del SAP i SME denunciarem fins on faci falta la deplorable situació del parc mòbil de l´especialitat de Trànsit.  
 
 
 
COMUNICATS 
18  Març, 2024
Davant l’amenaça per part del Govern de la Generalitat d’obrir expedients disciplinaris als funcionaris de presons, els mossos i les mosses d’esquadra volem mostrar-vos el nostre suport. 
 
 
 
PONENT, COMUNICATS 
26  Març, 2024
Els nostres serveis jurídics havien interposat demanda per reclamar les retribucions íntegres d’un 16.2, molt superiors a les reconegudes per l’Acord de 31 de juliol del 2023  
 
COMUNICATS 
25  Març, 2024
La campanya no s'atura!        
 
COMUNICATS, INVESTIGACIÓ 
22  Març, 2024
Avui hem adreçat a la Subdirectora general de RRHH un escrit per tal que es tingui en compte l’horari de feina realment realitzat en el moment de gestionar el pagament de judicis  
 
PONENT, COMUNICATS 
22  Març, 2024
Denunciem la màxima incapacitat per part d’una Administració que després de 15 dies no ha estat capaç de substituir una única fotocopiadora d’un centre de treball com és la comissaria de Tàrrega.   
 
PONENT, COMUNICATS 
22  Març, 2024
Resum de la reunió entre administració, comandaments i sindicats. 
 
COMUNICATS 
21  Març, 2024
Després de l’estudi jurídic de les bases publicades, avui s’ha presentat la impugnació del procés per cobrir la 2a plaça de Major del CME i hem reclamat l’adopció de mesures cautelaríssimes a fi que es suspengui el procés. 
 
El més llegit
 
a les xarxes (segueix-nos)
 
VEURE MÉS ENTRADES
Tria un any per veure el resum anual:  
Política de Cookies