Anar al formulari
 
Tens una consulta?
 
Forma't amb FEPOL
 
Persones afiliades
 
 
10  Juliol, 2024
Des del SAP i des de l'SME critiquem amb fermesa que el Departament d'Interior hagi presentat recurs contra la segona sentència que condemna per abusos sexuals al doctor del Servei de Vigilància de la Salut, Jordi Planas. 
 
COMUNICATS, INVESTIGACIÓ 
10  Juliol, 2024
Després que SAP i SME hàgim denunciat la falta de formació per aquesta especialitat, l’Administració ens comunica que es recuperarà la formació complementària. 
METROPOLITANA NORD, COMUNICATS 
8  Juliol, 2024
Dos efectius policials resulten ferits (un d’ells de consideració) en la detenció d’un individu per un delicte de violència de gènere  
COMUNICATS 
8  Juliol, 2024
En una segona demanda, igual com fes amb la primera demanda interposada per SAP i SME, ordena la suspensió cautelar de la convocatòria.     
 
 
CENTRAL, COMUNICATS 
5  Juliol, 2024
En l’acte d’inauguració el Conseller afirma que, gràcies a l’increment de 40 efectius a l’ABP Bages es podran obrir aquestes noves dependències.      
 
COMUNICACIÓ 
4  Juliol, 2024
Intervencions a 3Cat per parlar dels incidents esdevinguts a Figueres com a conseqüència del tiroteig que va haver a Girona el passat 23 de Juny provocat per una discussió entre clans de persones d'ètnia gitana. 
 
3  Juliol, 2024
L’alta càrrega de treball provoca en conseqüències negatives en la salut d’aquests efectius policials que necessiten de manera urgent un increment de la plantilla.  
COMUNICATS 
3  Juliol, 2024
SAP i SME denunciem maniobres dilatòries del DINT per donar resposta a les peticions que, com a organitzacions sindicals, evidentment tenim dret a saber.  
 
 
COMUNICATS, TRÀNSIT 
25  Juny, 2024
Davant la manca d'informació referent a les càmeres interiors dels vehicles, vam adreçar escrit a la SGRH del qual ja en tenim resposta.  
 
 
 
COMUNICACIÓ 
24  Juny, 2024
Declaracions al programa RAC1 on la portaveu de la nostra organització sindical, Imma Viudes, demana al Departament que surti a explicar la informació de la qual es disposa sobre els fets violents de la revetlla de Sant Joan.  
 
 
 
METROPOLITANA NORD, COMUNICATS 
21  Juny, 2024
Des d’ambdues organitzacions sindicals tornem a denunciar que durant aquest 2024, Pineda no ha rebut cap efectiu de reforç.  
 
 
 
METROPOLITANA SUD, COMUNICATS 
21  Juny, 2024
Gairebé dos anys després que el mur perimetral de la Comissaria d’Igualada caigués sobre el vehicle particular de quatre companys, aquests segueixen sense rebre resposta de l’Administració. 
 
 
 
METROPOLITANA BARCELONA, COMUNICATS 
21  Juny, 2024
El Grup Regional de Motos sempre ha estat cabdal per fer front a les necessitats operatives d'una ciutat tan complexa com Barcelona i no ha obtingut mai el reconeixement que es mereix.  
 
 
 
2  Juliol, 2024
Declaracions del Secretari general de SAP-FEPOL Pere Garcia en el programa "El Suplement" de Catalunya Ràdio.  
 
COMUNICATS 
2  Juliol, 2024
El Jutjat condemna a dos anys de presó a Jordi Planas i alhora condemna també a la Generalitat de Catalunya com a responsable civil subsidiària. 
 
CENTRAL, COMUNICATS 
1  Juliol, 2024
Després de gairebé dos anys de projecte, avui s’ha obert precipitadament l’Oficina de denúncies de Manresa sense que s’hagin incrementat els efectius policials de la Comissaria. 
 
COMUNICATS 
27  Juny, 2024
SAP i SME hem demanat també als principals Grups parlamentaris del Congrés que posin solució definitiva a aquesta situació. 
 
COMUNICATS, TRÀNSIT 
27  Juny, 2024
Després d'haver denunciat les abundants anomalies en el procés, aconseguim posar solució a l'assumpte de les vacances en quasi el 100% dels nombrosos casos que ens vau traslladar    
 
COMUNICACIÓ 
26  Juny, 2024
Entrevista al programa Els Matins de TV3 on la portaveu de la nostra organització sindical, Imma Viudes, posa en qüestió si cal replantejar el model policial, la coordinació entre les policies locals i mossos i si es disposen de mitjans per fer front als nous escenaris de violència a Catalunya.   
 
El més llegit
 
a les xarxes (segueix-nos)
 
VEURE MÉS ENTRADES
Tria un any per veure el resum anual:  
Política de Cookies