SAP-FEPOL posa a disposició de l’afiliació d’un simulador per calcular la puntuació per al concurs general 
La nostra organització sindical ha elaborat un simulador que calcula els punts de cares al proper concurs general. Si ets una de les persones que hi participa, pots calcular la teva puntuació de manera fàcil.     
 
Barcelona, 15 de febrer del 2022.-
 
Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) seguim treballant en la millora de les condicions laboral i en els serveis que des de la nostra organització sindical posem a disposició de tota la afiliació.

Així, pensant en totes aquelles persones que participareu en el proper concurs general (ja sigui de la categoria de mosso o mossa, com a de caporal o caporala), des de la nostra organització sindical hem posat a la vostra disposició un simulador, que us calcularà de manera automàtica quina serà la vostra puntuació final.

Aquest simulador està penjat a la zona privada de la nostra pàgina web, a la qual hi podreu accedir mitjançant la vostra contrasenya particular. Un cop dins del simulador, només haureu de complimentar els corresponents apartats i una vegada finalitzat, us donarà la puntuació total amb la qual us presentareu en el proper concurs.

Com arribar al simulador:
  1. Entra a la nostra pàgina web: https://sap-mossos.cat/
  2. Entra a la zona exclusiva per a persones afiliades https://sap-mossos.cat/zonaAfiliatsSAP i introdueix la teva clau i la teva contrasenya.
  3. Accedeix al simulador: https://sap-mossos.cat/zonaAfiliatsSAP/simulador

Des de la nostra organització sindical s’ha elaborat un simulador senzill i fàcil d’utilitzar. Per tant no us ha de suposar cap tipus de problema calcular la vostra puntuació. No obstant, en cas de dubte (i com sempre) podeu posar-vos en contacte amb el delegat o la delegada de referència que us ajudarà.

Des del SAP-FEPOL, com sempre hem fet, seguim innovant i millorant els serveis que dona a totes les persones afiliades a la nostra organització.
     
    
NÚMERO DE COMUNICAT:C-19/2022 
DATA:15 de Febrer de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto