COMUNICATS 
Ara sí! La jubilació anticipada per al cos de mossos d’esquadra ja és una realitat 
La tenim! Els Pressupostos Generals de l'Estat aproven la jubilació anticipada per a les persones membres del cos de mossos d'esquadra. És molta la feina que s'ha fet durant aquest any 2021 i com a sindicat majoritari del cos només ens queda felicitar-vos a tots i a totes per haver assolit una reivindicació històrica             
 
Barcelona, 23 de novembre del 2021.-
 
Feia molts anys que el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) esperava poder anunciar el que avui ja podem dir que és una realitat. Després de l’Acord del 2020 i després d’un treball ingent durant aquest 2021, la nostra organització sindical pot afirmar que les persones membres del cos de mossos d’esquadra podran gaudir efectivament, de la jubilació anticipada a partir del proper 2022.

Després de dies intensos, amb reunions amb els grups parlamentaris del Congrés dels Diputats i fins i tot amb el propi Ministre Escrivá i el seu equip, per fi podem anunciar a tot el col·lectiu que, per la via dels Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) i amb el vistiplau del Ministeri d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, el cos de mossos d’esquadra assoleix una reivindicació històrica. La jubilació anticipada!

Avui ja podem anunciar l’acord al qual s’ha arribat en la negociació realitzada dins del marc dels PGE els quals reconeixeran de manera immediata -igual com ho va fer anys enrere amb l’Ertaintza- el dret a jubilar-nos anticipadament amb l’aplicació de coeficients reductors.
Per tant, amb aquest comunicat volem felicitar a totes les persones membres del cos de mossos d’esquadra i especialment aquelles que es troben a les portes o en període de jubilar-se anticipadament.

Així volem felicitar i agrair l’esforç que s’ha fet per les parts implicades en la negociació que ha culminat amb el reconeixement d’un dret com el de la jubilació anticipada, i que liquidarà el greuge comparatiu que el nostre cos ha patit durant masses anys amb altres cossos policials.

És evident que l’assoliment d’un dret tant important com aquest generarà moltes preguntes sobre cadascuna de les situacions individuals, de totes les persones membres del cos. En aquest sentit la nostra organització sindical segueix i seguirà treballant per donar respostes a totes elles.

No obstant, avui és un dia històric per al cos de mossos d’esquadra. Malgrat les falses notícies que de manera mal intencionada s’han difós al llarg d’aquests darrers dies (algunes de les quals fins i tot ho posaven tot en dubte generant confusió col·lectiva), avui és un dia de celebració per a totes les persones que formem part del cos.

Per tant, celebrem-ho com cal! Seran necessaris més comunicats explicant tots els detalls i fins i tot, com ja ho havíem fet amb anterioritat, SAP-FEPOL tornarà a fer assemblees virtual. Però assaborim el dia d’avui i felicitem-nos tots per una fita tant i tant important com l’aconseguida.
                      
NÚMERO DE COMUNICAT:C-158/2021 
DATA:23 de Novembre de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies