COMUNICATS 
L’Estat aprova la compensació salarial addicional de l’1,5% 
Aquesa aprovació resta pendent que sigui ratificada per la Mesa General de la Funció Pública de Catalunya.   
 
Barcelona, 19 d'octubre del 2022.-
 
El Consell de Ministres va aprovar ahir, la compensació de l’1,5% en les retribucions de les persones treballadores del sector públic acordat a la Mesa General (estatal) de Negociació de la Funció Pública.

Per tant, aquesta és una pujada que s’aplicarà a les persones membres del cos de mossos d’esquadra, una vegada la Mesa General de la Funció Pública de Catalunya ho ratifiqui, ja que tal i com indica la Nota publicada pel Consell de Ministres, aquesta compensació serà d’aplicació a totes les Comunitats Autònomes.

No obstant, volem incidir en el fet que aquesta pujada ha estat aprovada amb caràcter retroactiu i per tant, una vegada quedi ratificada per la Mesa General catalana s’aplicarà per a tot l’exercici del 2022.

Així mateix recordem que aquest increment, per haver quedat consolidat ja per aquest 2022, tindrà afectació directa sobre el 2,5% d’increment acordat per l’any 2023, ja que la base sobre la qual s’aplicarà aquest darrer increment serà evidentment més elevada.

Recordem també que pel període 2022 – 2024 es va aprovar un increment del 8% que podria arribar fins un màxim del 9,5%.

Per tot plegat, des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) reclamem al Departament de Funció Pública que acceleri el ritme per tal que, de la mateixa manera que pels funcionaris i funcionàries de l’Estat s’ha previst que aquesta compensació es farà efectiva el proper mes de novembre, es faci igualment previsible per a les persones membres del cos de mossos d’esquadra.

 
  
NÚMERO DE COMUNICAT:C-176/2022 
DATA:19 de Octubre de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto