Sol·licitem test d’antígens pels efectius del Cos de Mossos d’Esquadra davant l’expansió de la variant Omicrom del virus Covid 19. 
Salut Laboral      
 
Davant l’actual onada de contagis a conseqüència de l’aparició de la variant Omicrom del virus COVID-19, vist que avui dia ja està originant baixes i confinaments en els diferents centres de treball.

Els demanem, que dels del SVSL es facilitin i es facin tests d’antígens a les persones treballadores del CME, a poder ser a l’ inici de cada jornada laboral o bé, com a mínim a l’ inici del torn setmanal.

Que aquests tests els faciliti l’administració a cada treballador i treballadora per tal que aquests es puguin autocontrolar el seu estat de salut i d’aquesta forma evitar al màxim la propagació de l’actual pandèmia, tant en el centre de treball com la propagació de la malaltia a les seves famílies o contactes directes.

Des de Riscos Laborals de SAP-FEPOL creiem que aquest autocontrol pot servir per donar un millor servei i més seguretat a la ciutadania, als companys que estan cada dia en contacte estret, a l’entorn familiar de la persona treballadora del CME (que no l’hem d’oblidar, són els danys col·laterals i la majoria de vegades els grans oblidats), i com no, a la mateixa persona treballadora del CME. Amb aquesta mesura, que té un impacte econòmic, que no menyspreem, ans el contrari, però evitem un altre i més gran, que té un impacte en la salut i de retruc un impacte econòmic, el provocat pel contagi de la COVID-19, i que és, segons els tècnics, 10 vegades superior.
   
        
NÚMERO DE COMUNICAT:Escrit E-92 
DATA:28 de Desembre de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto