METROPOLITANA SUD, COMUNICATS 
Reunió Comissaria General de Mobilitat de 22 de setembre (part específica d’ASA) 
Comunicat amb les qüestions que des de la nostra organització sindical vam portar a la reunió que afecten exclusivament a ASA.  
 
Barcelona, 23 de setembre del 2022.-
 
Ahir 22 de setembre, les organitzacions sindicals amb representació al Consell de la Policia ens vam reunir amb els Caps de la Comissaria General de Mobilitat, de la Tècnica i dels serveis d’administració. En aquest comunicat us traslladem els punts específics tractats a la reunió d’ASA.

Primer.- Canvi en la periodicitat de les reunions.
Els comandaments proposen que les reunions passin de trimestrals a quadrimestrals, passant-se a fer els mesos de gener, maig i setembre. En tant que cap organització sindical s’hi ha oposat es passarà a aquesta previsió.

Segon.- Nova ubicació de l’Edifici A.
Des de la CGMO no ens poden donar una data definitiva de quan es farà el trasllat, malgrat es continua treballant per a què sigui de la millor manera i el mes aviat possible. El que sí ens poden avançar és que la intenció inicial és que al nou edifici marxin els Caps de comissaria, la Unitat de Seguretat Ciutadana, Suport, Trànsit i Administració.

Per tant a les dependències actuals es quedarien OAC i la Unitat d’Investigació. Insistim que aquesta informació no és definitiva i per tant, en tant que és provisional, encara podria veure’s modificada.

Tercer.- Instal·lacions policial T2.
Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) hem tornat a denunciar l’estat de les instal·lacions i de les deficiències en seguretat que presenten. Ja hem reclamat per activa i per passiva (denunciant-ho allà on ha calgut) la necessitat de millorar-les i modernitzar-les.

Els comandaments policials coincideixen amb les nostres denúncies i ens manifesten que treballen amb les propostes que la nostra organització sindical ha presentat i amb la màxima intenció de millorar-les.

Quart.- Manca d’efectius a la Sala d’ASA.
Des de la nostra organització sindical hem denunciat els pocs efectius que de manera freqüent treballen a la Sala. Hem denunciat la manca de relleus que tenen els operadors i les operadores (per no dir que no en tenen de relleu) i que per tant, s’incrementi el número d’efectius.

Com a resposta, als comandaments els consta que a la destinació ja estan mirant el tema i que els Caps de Torn tenen l’ordre de gestionar els relleus necessaris (amb celeritat) quan l’operador ho necessiti. Per tant des del SAP-FEPOL vetllarem per tal que aquesta ordre es faci efectiva i es compleixi.

Aquestes han estat les qüestions tractades en aquesta reunió relatives específicament a ASA. Ja sabeu que per proposar nous temes o per ampliar la informació explicada en aquest comunicat, SAP-FEPOL resta a disposició de totes les persones afiliades.
  
NÚMERO DE COMUNICAT:C-154/2022 
DATA:23 de Setembre de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies