ESCRITS, ORDRE PÚBLIC 
Demanem la dotació de guants d'hivern i guants anti-tall per a la Brigada Mòbil 
Des de la nostra organització sindical hem denunciat que els membres d'ordre públic no tinguin avui ni guants d'hivern que els permeti afrontar dispositius amb baixes temperatures, ni tampoc guants anti-tall. És per això que en un escrit registrat avui s'ha demanat a la Subdirecció general d'Administració i Serveis que iniciï els tràmits oportuns de compra i adquisició d'aquest material. 
 
Barcelona, 8 de març del 2022.-
 
Des de la Secció sindical d’Ordre Públic del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) volem denunciar la situació que pateixen els efectius policials de la Brigada Mòbil del cos de mossos d’esquadra, respecte (una vegada més) la manca de material.

Més concretament, aquests efectius policials (especialistes de Nivell 3) no tenen a dia d’avui, ni guants d’hivern per aguantar baixes temperatures durant intervals de temps perllongats, ni tampoc guants anti-tall amb els que protegir-se de segons quines situacions operatives.

En aquest sentit, la nostra organització sindical no és la primera vegada que ha reclamat la dotació de material com el que avui s'ha tornat a reclamar  per a aquests efectius policials.

Des del SAP-FEPOL recordem que l’Àrea de la Brigada Mòbil és una unitat central, els efectius de la qual poden cobrir serveis per tot el territori català (des del Pirineu fins el Litoral). Per aquests motius, els seus efectius han de disposar de tot aquell material que sigui necessari per cobrir les exigències dels serveis  i que garanteixi la seva integritat i la seva seguretat.

Per tots els extrems, des de la nostra organització sindical, reclamem a la Subdirecció general d’administració i serveis de la Direcció General de la Policia que iniciï els tràmits oportuns que permeti dotar d’aquests dos parells de guants a totes les persones membres adscrites a l’Àrea de la Brigada Mòbil del cos de mossos d’esquadra.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:E-13/2022 
DATA:8 de Març de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies