GIRONA, ESCRITS, INVESTIGACIÓ 
El que ha passat amb l'empresa ARNAL ha estat un autèntic escàndol 
La nostra organització ha presentat un escrit a la Sub-direcció general de recursos humans denunciant l'escàndol que ha suposat que ARNAL s'hagi adjudicat el val de roba. En l'escrit acreditem que aquesta empresa ha inflat de manera desorbitada els preus dels productes que oferia a les persones membres del cos de mossos d'esquadra           
 
Girona, 23 de novembre del 2021.-
 
Durant el mes d’octubre s’ha lliurat els vals de roba per als efectius que realitzen treball de paisà. Des del Sindicat Autònom de Policies (SAP-FEPOL) denunciem la gestió del val de roba a les comarques gironines, on l’empresa adjudicatària ha estat l’empresa de roba de treball ARNAL.
 
Si ja l’adjudicació del val de roba a l’empresa MACSON durant aquest darrers anys no era satisfactòria per la manca de productes i l’elevat preu del mateixos, amb l’adjudicació de l’empresa ARNAL hem anat a pitjor. I ja semblava difícil poder aconseguir-ho.
 
La gran majoria dels articles no els tenen en estoc, ni a botiga ni a magatzem, la qual cosa que feia impossible poder anar a provar-ho per saber la talla necessària. A més, al no tenir-los al magatzem tot i estar anunciats a la seva web ha provocat que en alguns casos l’empresa ARNAL hagi notificat l’entrega del producte més enllà de 30 dies des de que es va realitzar la comanda.
 
Per altra banda tenim els preus dels productes, preus inflats i abusius. Per posar algun exemple:
 
  • Botes marca Timberand model Euro Sprint Mid Haker
Preu web ARNAL: 210,70€ sense IVA 254,95€ IVA inclòs
Preu web Timberland marca de les botes: 150€ IVA inclòs
 
  • Pantalons de la marca Lee model Rider Slim home
Preu web empresa ARNAL: 103,50 sense IVA 125,24€ IVA inclòs
Preu web Lee: 89,95 IVA inclòs

Com es pot comprovar en dos dels exemples que hem posat l’augment del preu és escandalós, la qual cosa demostra que més lluny de buscar un lícit benefici econòmic,  aquesta empresa busca lucrar-se en excés aprofitant-se d’aquesta licitació.

Des de la nostra organització sindical creiem que el Departament d’Interior hauria de fer un seguiment de qüestions com les que en aquest escrit us venim a denunciar. De fet, si no hagués estat per la denúncia que des d’un inici SAP-FEPOL us va traslladar, molt probablement no s’haurien acordat incorporar altres botigues dins les possibilitats per adquirir la roba.

Per tant sol·licitem que d’ara en endavant tinguin present totes aquestes deficiències alhora de puntuar les licitacions, arran de les innumerables queixes d’aquest servei que hem rebut, el servei de l’empresa ARNAL està molt lluny del que hauria de ser un servei de mínima qualitat i professionalitat.

A més a més, com ja fa anys que reclamem, tornem a posar de manifest la reivindicació de que aquesta compensació que significa el val de roba per les unitats no uniformades del cos sigui ingressada en nòmina, revisant el seu valor, ja que aquest es el mateix des del primer any.

                      
NÚMERO DE COMUNICAT:E-82/2021 
DATA:23 de Novembre de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies