PONENT, COMUNICATS 
Ni una fotocopiadora saben canviar! 
Denunciem la màxima incapacitat per part d’una Administració que després de 15 dies no ha estat capaç de substituir una única fotocopiadora d’un centre de treball com és la comissaria de Tàrrega.   
 
Tàrrega, 22 de març del 2024.-
 
A la comissaria de Tàrrega porten ja 15 dies amb la fotocopiadora avariada i sense previsions de quan la substituiran.

Tot i la comunicació immediata que es va fer d’aquesta incidència, la incapacitat del Departament és màxima i no han estat capaços ni de temporalment disposar de cap altra fotocopiadora a l’espera de la compra d’alguna nova.

Mentrestant, els agents de Tàrrega porten desplaçant-se fins a la comissaria de Cervera per tal de poder fotocopiar els atestats i documents diversos que es generen en el dia a dia. Una despesa econòmica de recursos humans i logístics que hauria estat evitable si els serveis d’Administració i òrgans del Departament habilitats per prendre decisions, funcionessin, cosa que no passa. A banda, del prejudici de la pèrdua d’efectius que aquests desplaçaments generen, així com l’increment del riscs amb l’assumpció de la  realització d’uns quilòmetres que no caldria fer.

Des dels sindicats SAP-FEPOL i SME-FEPOL ja ens vam reunir amb les persones responsables d’Administració de Lleida per traslladar la queixa i que no podia ser que una comissaria pogués estar sense una fotocopiadora operativa.

Des d’administració de la RPP ens van comunicar que ja havien fet la petició i que s’havia autoritzat el canvi de la fotocopiadora vella per una de nova, però que no sabien el termini d’arribada de la nova.

Des del SAP-FEPOL i SME-FEPOL se’ls va insistir que era vergonyós que una comissaria no disposés de fotocopiadora i se’ls va proposar, que mentre no arribés la nova, que valoressin l’opció de lloguer que tenen algunes empreses.

Des dels sindicats som coneixedors que des d’Administració Lleida han fet tot el que tenien a les seves mans per solucionar la incidència, però fruït de la burocràcia, la centralitat i el no funcionar per part de massa serveis de l’Administració, fa que després de 15 dies a Tàrrega segueixin sense fotocopiadora i sense previsió d’arribada de la nova.

Per tot plegat, públicament sol·licitem que de manera urgent es restitueixi la fotocopiadora i mentre això no passi es faci el lloguer d’una provisional per donar resposta a la gran quantitat de documents que es generen dia a dia a les comissaries.

Que d’una vegada per totes, aquest Departament d’Interior a qui tant li agrada el màrqueting, posi solució a una qüestió tan bàsica com aquesta i, que al cap i a la fi, és per a poder treballar de manera normal.
    
NÚMERO DE COMUNICAT:C-68/2024 
DATA:22 de Març de 2024
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies