COMUNICATS, TRÀNSIT 
SAP-FEPOL torna a demanar que s’aturi el procés de tancament del sis sectors de trànsit 
A l'acte de clausura del 8è Congrés Ordinari, la nostra organització sindical va instar al Departament a implementar amb més efectius l'especialitat de trànsit i aturar el tancament del 30% dels sectors de Catalunya   
 
Barcelona, 15 de juny de 2021.-
 
El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL), en el marc del 8è Congrés Ordinari celebrat els passats 10 i 11 de juny i davant del Conseller d’Interior, el Secretari General del Departament, el Director General de la Policia i la Prefectura va tornar a reclamar la necessitat d’aturar el procés de tancament dels sis sectors de trànsit.

En aquest sentit, la nostra organització sindical va reivindicar una ampliació de la plantilla de l’especialitat de trànsit, la qual cosa hauria d’anar en paral·lel a l’increment d’efectius en aquells sectors tant afectats per la manca d’efectius.

Al llarg de l’acte de clausura i davant dels arguments defensats per la nostra organització sindical, la Direcció general es va mostrar receptiva a tornar a obrir un debat que fins ara s’havia mostrat del tot tancat. Una predisposició que obre una via per poder millorar el futur de la seguretat viària catalana.

Som conscients de la intenció de centralitzar els efectius de trànsit a les Àrees Territorials i que per la Comissaria General, el debat del tancament dels sis sectors de trànsit podria estar tancat. Però des del SAP-FEPOL (conscients de la gravetat de l’assumpte) seguirem treballant com fins ara, per evitar el tancament del 30% dels sectors de trànsit existents a Catalunya.

Recordem que la nostra organització sindical ja s’ha reunit amb tots els Ajuntaments dels municipis afectats per aquesta decisió i a tots ells hem traslladat una reclamació: la manca d’efectius i d’especialistes no pot afectar la reducció de les tasques prevenció viària, així com tampoc un augment del temps de resposta o de les despeses locals en seguretat pública.

És per això que des d’una òptica constructiva, la Secció Sindical de Trànsit del SAP-FEPOL seguirà reivindicant amb una nova campanya sindical, la necessitat de fer marxa enrere en aquestes intencions que d’implantar-se, tantes conseqüències negatives tindrà sobre la prevenció viària catalana.
    
NÚMERO DE COMUNICAT:C-87/2021 
DATA:15 de Juny de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto